Annonce
AC Horsens

Trods nederlag: AC Horsens fik tre gevinster med hjem fra Hobro

Jeppe Kjær lavede et flot mål, da han løb i dybden og sendte bolden op i det ene målhjørne til 2-1. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Erhan Masovic scorede for tredje kamp i træk, 15-årige Jeppe Kjær imponerede og kombinationerne flød i første halvleg
Annonce

Hobro: AC Horsens og Hobro har det ikke med at levere topunderholdning, når de to hold duellerer, men træningskampen mellem de to superligaklubber bød på masser af målchancer og seks scoringer.

Hobro løb med sejren på 4-2, men trods nederlaget fik AC Horsens tre gevinster med hjem

Først og fremmest scorede Erhan Masovic for tredje kamp i træk. Den serbiske U21-landsholdsspiller fortsætter med at imponere i rollen som angriber. Han kom frem til flere gode afslutninger og fik blandet andet annulleret et mål for offside. Han var i det hele taget en kilde til uro i Hobros bageste geled.

Jeppe Kjær var et andet højdepunkt. Det 15-årige talent fik chancen i anden halvleg, og han begynder mere og mere at ligne en seniorspiller trods sin alder. Der var både bolderobringer og en stribe skarpe afleveringer frem i banen fra hans side. Oven i kronede han den fine indsats med en scoring, da han løb i dybden og sendte bolden op i det ene målhjørne til reducering 2-1.

Det var også hans hjørnespark, der gav optakten til Erhan Masovics udligning til 2-2.

Det tredje højdepunkt var AC Horsens' generelle præstation i første halvleg. Hobro havde en enkelt afslutning på et frispark, som Pål Alexander Kirkevold bankede op i det ene målhjørne. Det kunne Matej Delac i målet eller de øvrige AC-spillere ikke gøre meget ved.

Til gengæld var der gode gennemspillede angreb og afslutninger. Både Nicolai Brock-Madsen og Louka Prip ramte træværket. AC Horsens havde succes med at få hjemmeholdet ud at løbe og hurtigt at erobre bolden, når den blev tabt.

Michael Lumb og Peter Nymann havde masser af offensive aktioner på de to back-positioner.

Hobro-AC Horsens 4-2 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Pål Alexander Kirkevold (14.), 2-0 Rasmus Minor Petersen (47.), 2-1 Jeppe Kjær (51.), 2-2 Erhan Masovic (60.), 3-2 Pål Alexander Kirkevold (65.), 4-2 Emmanuel Sabbi (73.)

AC Horsens (1. halvleg): Matej Delac, Peter Nymann, Malte Kiilerich, Alexander Ludwig, Michael Lumb, Louka Prip, Peter Therkildsen, Hallur Hansson, Jonas Thorsen, Erhan Masovic, Nicolai Brock-Madsen.

AC Horsens (2. halvleg): Michael Lansing, Erhan Masovic, Magnus Riisgaard Jensen, James Gomez, Alexander Ludwig (Mikkel Qvist 83.), David Kruse, Peter Therkildsen (Jonas Gemmer 83.), Jonas Thorsen (Matthias Præst 83.), Jeppe Kjær, Rune Frantsen, Oliver Drost.

Annonce

Passiv Michael Lansing

I anden halvleg faldt niveauet. Bo Henriksen skiftede syv mand ud, og det kunne mærkes.

Michael Lansing fik chancen i målet, og han så skidt ud både ved Hobros mål til 2-0, da han slet ikke kom ud til et hjørnespark, og ved målet til 4-2, da Emmanuel Sabbi scorede direkte på frispark meget langt ud fra.

Magnus Jensen, der fik chancen i midterforsvaret, gled på kunstgræsset i eget felt, og det kostede også en scoring til Hobro.

Manager Bo Henriksen hæftede sig dog mest ved de første 45 minutter, hvor han stillede i noget nær stærkeste opstilling.

- Vores første halvleg var super, og vi fik ikke helt som fortjent, når man tænker på, at vi havde to afslutninger på stolpe og overliggere. Vi var dygtige ude på banen, og det eneste, jeg savnede, var lidt flere løb direkte i dybden. Vi blev for lette at læse i slutningen af første halvleg, sagde Bo Henriksen.

- Efter pausen så det også udmærket ud, men det blev noget andet på grund af de mange udskiftninger, sagde manageren.

AC Horsens tager natten til onsdag på træningslejr på Gran Canaria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce