Annonce
AC Horsens

Trist nullert: AC fik et point med hjem fra Sønderjyske

AC Horsens og Sønderjyske står dårligt til hinanden. De gav hinanden en kamp med masser af dueller og få målchancer. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Haderslev: Det sluttede som det begyndte. AC Horsens og Sønderjyske står ikke særlig godt til hinanden. Det gav en kedelig kamp med masser af dueller og få målchancer.

På den led var pointdelingen en fair udgang på kampen.

De første 45 minutter blev en yderst trist affære. Begge hold kæmpede hårdt og tillod ikke hinanden ret meget. AC Horsens havde et par gode indlæg fra Michael Lumb, som ikke blev omsat i kvalificerede afslutninger.

I den anden ende af banen havde Mart Lieder et godt gennembrud, men Michael Lansing var på plads med en god fodparade.

AC Horsens har i de seneste kampe lukket mål ind kort før pausen, men denne gang lykkedes det at holde stand.

Sønderjyske åbnede anden halvleg bedst, og fik lagt et større pres på AC Horsens. Det gav et par afslutninger, men Michael Lansing var på sin plads.

Jannik Pohl blev sendt på banen midtvejs i anden halvleg. Det var dog hjemmeholdet, der først var farlige op på den udskiftning. Malte Kiilerich blev fanget på en bold i dybden, men Michael Lansing og Alexander Ludwig fik i fællesskab ryddet op.

Kort efter fik Ayo Okosun afsluttet tæt under mål, men han måtte se sig forsøg blive afværget til hjørnespark.

I slutfasen forsøgte Sønderjyske sig med en afslutning fra kanten af feltet, men igen var Michael Lansing på plads.

Bo Henriksen var tvunget til to ændringer i forhold til 2-1 sejren over Lyngby. Karantæneramte Hallur Hansson blev afløst af Peter Therkildsen på den centrale midtbane som makker til Bjarke Jacobsen, mens Rune Frantsen blev sat sammen med Ayo Okosun helt i front på bekostning af skadede Nicolai Brock-Madsen.

Det betød, at Jannik Pohl måtte tage plads på bænken.

De to holds startopstillinger:

Sønderjyske: Sebastian Mielitz, Alexander Bah, Patrick Banggaard, Kess Luijckx, Stefan Gartenmann, Eggert Jonsson, Jeppe Simonsen, Christian Jakobsen, Marco Rojas, Rilwan Hassan, Mart Lieder.

AC Horsens: Michael Lansing, Peter Nymann, Malte Kiilerich, Alexander Ludwig, Michael Lumb, Louka Prip, Bjarke Jacobsen, Jonas Thorsen, Rune Frantsen, Ayo Okosun.

AC Horsens spiller igen næste mandag ude mod Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce