Annonce
112

Tricktyve fulgte efter 76-årig og smadrede hendes bilrude

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Det lykkedes ikke - trods meget ihærdighed - tre tricktyve at narre pungen fra en ældre kvinde i Skanderborg tirsdag.
Annonce

Skanderborg: Trods stor ihærdighed og en meget voldsom fremfærd lykkedes det ikke tre udenlandske mænd at narre hverken kort eller pinkode fra en 76-årig kvinde i Skanderborg tirsdag.

Kvinden mødte i første omgang de tre mænd, da hun handlede i SuperBrugsen på Adelgade i Skanderborg klokken 17.15.

Da hun skulle betale, kastede den ene af mændene en 100 krone-seddel på gulvet foran hende.

- Han samlede den op og forsøgte at give hende den. Men hun lugtede lunden og holdt godt fast i sin pung, mens hun forklarede ham, at sedlen ikke var hendes, fortæller politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

Kvinden gik ud af butikken og satte sig ind i sin bil, men de tre mænd fulgte efter hende.

- De kørte efter hende i omkring 10 minutter. Da hun parkerede ved Grønnedalsvej, kontaktede de hende igen. Men hun bad dem om at forsvinde. Herefter smadrede de tre mænd hendes bilrude og gennemrodede hendes bil, mens hun så på. De fandt dog tilsyneladende ikke noget af værdi, og de stak herefter af, fortæller Jesper Christensen, der oplyser, at politiet efterforsker sagen som hærværk og forsøg på tricktyveri.

- Vi har et klart indtryk af, at de tre mænd forsøgte at narre kort og pinkode fra kvinden både i SuperBrugsen og på Grønnedalsvej, siger han, der understreger, at han finder de tre mænds fremgangsmåde meget usædvanlig.

- Det er voldsomt, at de følger efter hende. Og det er meget voldsomt, at de smadrer hendes rude, siger Jesper Christensen.

Han oplyser, at politiet i løbet af onsdagen vil afhøre den 76-årige kvinde igen, blandet andet for at finde ud af, om hun kan give et signalement af de tre mænd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce