Annonce
Sport

Tredje gang blev ikke lykkens gang for HIC: Cheftræner gør sit for at sætte ét bestemt problem på dagsordenen

Khalil Ahmad var endnu engang HIC's højdespringer med 32 point. Han leverede derudover seks rebounds og ni assists. Foto: Mads Dalegaard
Horsens IC tabte torsdag aften med 91-77 på udebane til Team FOG Næstved. Horsensianerne havde ny amerikaner med fra start, mens en anden fortsat afventer arbejdstilladelse på 10. uge.

Næstved: Man siger, at tredje gang er lykkens gang. Sådan skulle det dog ikke være for HIC, da de hårdtprøvede vicemestre torsdag aften måtte notere sig for sæsonens tredje nederlag ud af tre mulige.

Endnu engang blev fjerde quarter afgørende for horsensianerne, som hverken havde energien eller var dygtige nok til at holde Team FOG Næstved til ilden i kampens sidste ti minutter. Indtil da havde der ellers været tale om en jævnbyrdig affære.

- Det er det samme som i de seneste to kampe. Spillerne løb tør for gas i fjerde quarter. Vi prøvede at rotere mere med de unge drenge for at bevare noget energi, men vores aggressive attitude var ikke god nok i løbet af kampen, sagde HIC's cheftræner, Lukas Varga, efter opgøret og fortsatte:

Annonce

- Næste uge har vi forhåbentligt tre til fire spillere mere, som er klar til at spille. I øjeblikket spiller vi mod hold med bredere trupper, der kan bringe kvalitet og erfaring fra bænken.

Horsensianerne manglede forward, Soufi Diakite, som stadig er i USA efter at være blevet far, mens holdets pointguard, Siler Schneider, fortsat ikke har fået sin arbejdstilladelse. Ligeledes forventer holdet at præsentere en ny spiller inden for de næste par dage.

Vil sætte problem på dagsordenen

HIC startede med Khalil Ahmad, Koch Bar, Magnus Madsen, Bakir Serdarevic og debutant Andy Cleaves på banen. Sidstnævnte har kæmpet med at få sin arbejdstilladelse i hus, men torsdag var HIC's nye shooting guard med fra første fløjt.

- Han gjorde det godt. Jeg synes, han stod godt på banen defensivt og kom til gode skud, men jeg ville gerne have set ham være mere selvsikker i løbet af anden halvleg, sagde Lukas Varga.

Lukas Varga betegner HIC's nuværende situation som "preseason", fordi flere af holdets nye spillere endnu ikke må være - eller først lige er blevet - en del af kamptruppen. HIC-cheftræneren talte med store ord efter sidste uges kamp mod Svendborg, og det samme var tilfældet torsdag aften.

- Bakken Bears hentede en spiller, og tre dage efter kunne han spille. I Danmark er der et "powerhouse", som har mulighed for at få sine spillere klar, mens resten af klubberne i ligaen ikke har, fordi de ikke har ressourcerne, pointerede Lukas Varga og fortsatte:

- Det er en stor ulempe for alle os andre, og jeg forsøger at få det her problem på dagsordenen. De andre klubber føler på samme måde som jeg.

Team FOG Næstved-Horsens IC 91-77 (49-44)

Topscorere for Horsens: Khalil Ahmad 32 point, Bakir Serdarevic 13 point, Andy Cleaves 12 point, Koch Bar 10 point

Topscorere for Næstved: Brevin Pritzl 24 point, Vincent Bailey 20 point, Bubu Palo 18 point, Kam Williams 13 point

Periode-cifre: 22-22, 49-44, 69-65, 91-77

Andy Cleaves (tv.) spillede torsdag sin første kamp for HIC, men hverken han eller resten af holdet kunne stille noget op i kampens fjerde quarter. Foto: Mads DalegaardAnnonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Erhverv

Lige nu er der syv ledige lejemål på hovedstrøget - sådan skal tomme lejemål blive til attraktive butikker

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Annonce