Annonce
Odder

Tre par søger jobbet som købmand på Tunø

Tre par har lagt billet ind på jobbet som købmandspar på Tunø. Et af dem er en børnefamilie. Arkivfoto

Tunø: Tre par ønsker at overtage jobbet som købmandspar på Tunø, efter Claus Døssing og Maiken Rosenqvist har valgt at sige deres job op med udgangen af 2019.

Det fortæller Jørgen Hastrup, formand for Tunø Fonden, der ejer Købmandsgården på øen.

- Da ansøgningsfristen udløb, havde vi faktisk seks ansøgninger, men siden har tre trukket sig. De øvrige tre par har vi samtaler med i de kommende par uger, siger han.

Jørgen Hastrup fortæller også, at jobbet som købmandspar på Tunø blev slået op i meget god tid, fordi man ønsker at give det kommende købmandspar mulighed for at stå lidt "i lære" hos Claus Døssing og Maiken Rosenqvist, hvis de ønsker det.

Claus Døssing og Maiken Rosenqvist har valgt at blive boende på Tunø, men bliver nødt til at flytte fra den bolig, som hører til Købmandsgården, og som blev totalrenoveret for fem år siden. Den skal være hjem for de nye købmænd på Tunø fra 1. januar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce