Annonce
Kultur

Tre nye navne til Smukfest: Gavin, Annika og Kesi kommer til bøgeskoven

Vi vil ikke lyve for jer - Gavin DeGraw ser næppe helt ud som på billedet her, når han næste år gæster bøgeskoven. Billedet er nemlig taget sidst, han var på de kanter - i 2007. Foto: Claus Bech Andersen
Festivalen i den skanderborgensiske bøgeskov har netop offentliggjort endnu tre navne til årets program.
Annonce

SKANDERBORG: I begyndelsen af det indeværende årtusinde kunne man nærmest ikke tænde en radio uden at høre tonerne af sangen "I Don't Wanna Be" med den amerikanske sanger Gavin DeGraw. Til sommer bliver der så mulighed for et genhør med både sangeren og sangen, for Gavin DeGraw er blandt tre navne, som netop er blevet annonceret til næste års Smukfest. Han tager ganske sikkert også sange som "Chariot" og "Not Over You" med.

Sammen med amerikaneren er der også blevet annonceret besøg fra to kunstnere fra den danske musikscene. Sangerinden Annika Aakjær kommer nemlig også til bøgeskoven. Hendes navn kender du måske fra "Toppen af Poppen" eller fra Zulu Comedy Galla, hvor hun som - så vidt vides - den eneste har fået stående bifald for en sang om menstruation. Men hun kan altså også meget andet - her fra redaktionen skal lyde en opfordring til at finde blandt andet "Skulder Ved Skulder".

Endelig kommer rapperen Kesi til 2020-udgaven af Smukfest. Kesi er af musikmediet Gaffa blevet beskrevet som en "ung hertug af dansk rap" og kunne i år prale af at være blevet valgt til at levere musikken, da Sallings store julebelysning blev tændt.

Dette års Smukfest finder sted mellem 5. og 9. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce