Annonce
112

Tre mænd varetægtsfængslet for besiddelse af over 200 gram kokain

Tre mænd er varetægtsfængslet i fire uger for at have været i besiddelse af over 200 gram kokain. Arkivfoto: Morten Pape
Retten i Horsens varetægtsfængslede fredag tre mænd i alderen fra 29 til 48 år i fire uger. De er sigtet for at have haft over 200 gram kokain til videresalg.

Horsens: Tre mænd på henholdsvis 29, 42 og 48 år blev fredag middag varetægtsfængslet indtil 1. maj i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Det var en politipatrulje, der torsdag spottede de tre mænd i en bil på Alrøvej og fattede mistanke. Patruljen fulgte efter bilen et par hundrede meter, og kort før bilen blev stoppet på Alrøvej, blev der smidt en pose ud ad vinduet, som viste sig at indeholde kokain. Herefter blev mændene anholdt.

I retten fredag blev mændene sigtet for, at de torsdag 2. april omkring klokken 13.06 i en personbil på Alrøvej i Horsens i forening og efter forudgående aftale at have været i besiddelse af 201,4 gram kokain med henblik på videresalg til en større personkreds i Horsensområdet.

Alle tre mænd nægtede sig skyldige. To af de sigtede på 42 og 29 år ville gerne afgive forklaring, mens den 48-råge via sin forsvarer oplyste, at han ikke ønskede at udtale sig.

Foran retsbygningen var der mødt talrige pårørende op. Flere af dem tydeligt berørte af situationen. På grund af den nuværende coronasituation blev de alle afvist ved døren.

Anklageren, Anna Holm Christensen, anmodede om lukkede døre, da man mener, der kan være tale om flere sigtede i sagen, medgerningsmænd på fri fod og at efterforskningen stadig er i gang.

Den anmodning valgte dommeren at følge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce