Annonce
Erhverv

Tre løvetæmmere står på spring for iværksættere

Klar, parat, start, lyder budskabet fra de lokale løver, Lena Boel, Thomas Søgaard og Dorthe Hansen Carlsen. De er med et intensivt kursusforløb klar til at klæde iværksættere på, ikke bare over for løverne i DR-programmet Løvens Hule, men også over for andre investorer. Foto: Flemming Larsen
To Vejle-firmaer og en skuespiller-uddannet århusianer vil hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få styr på præsentationen af deres produkter og nøgletal. Virksomhederne bliver klædt på til at blive kastet for løverne i hulen og andre investorer.

VEJLE/AARHUS: Der er kun et skud i bøssen, når man som iværksætter skal pitche sin forretningsidé og sine nøgletal for potentielle investorer. Derfor gælder det om at være velforberedt og knivskarp.

Det et budskabet fra tre erhvervsledere, der står bag konceptet Løvetæmmerne. Og de tre erhvervsfolk, Lena Boel, Boel Brand & Business, Thomas Søgaard, One Revision Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, og Dorthe Hansen Carlsen, HansenCarlsen, ved hvad de taler om.

De har selv stået der.

- Det handler om at kunne performe optimalt. Men det handler i lige så høj grad om at have styr på sit "shit" - fra sin forretningsmodel over markedsføringen til især sine nøgletal. Det går investorerne op i, så det skal sidde lige i skabet, forklarer Lena Boel, ejer af Boel Brand & Business i Vejle.

Hun står sammen med sine to forretningspartnere, One Revision Statsautoriserede Revisorer i Vejle og HansenCarlsen i Aarhus, bag et intensivt kursusforløb.

- Sammen med Thomas og Dorthe udgør jeg det trekløver, der klæder kunderne på med hensyn til nøgletal, performance og branding. Vi er her, fordi vi gerne vil gøre nye iværksættere mere skarpe. Mange er fokuseret på deres produkt, men der skal også være styr på strategien, forretningsmodellen og især økonomien, siger Lena Boel.

Annonce
Det handler om, at flytte sit fokus fra sig selv til det man brænder for. Formår man det, sker der noget magisk.

Dorthe Hansen Carlsen, Hansen Carlsen

Kastet for løverne

Trekløveret, Boel, Hansen Carlsen og Søgaard, har tidligere hjulpet en af dem, som har stået foran løverne i DR-programmet Løvens Hule.

Trine Hansen, direktør og ejer af Party In A Box i Aarhus, havde ifølge Lena Boel så meget styr på sit "shit", at hun tog både løverne og hele Danmark med storm, da hun deltog i tv-programmet. Resultatet blev, at hun landede en investering på 400.000 kroner for 25 procent af virksomheden fra Mia Wagner, direktør for Freeway-koncernen fra Viborg.

- Det handler om at flytte sit fokus fra sig selv, til det man brænder for. Formår man det, sker der noget magisk, mener Dorthe Hansen Carlsen, der som uddannet skuespiller er vant til at få folk til at brænde igennem.

Thomas Søgaard supplerer ved at slå på vigtigheden af, at iværksætteren skal have styr på nøgletallene.

- Når man skal mødes med kommende investorer er det vigtigt, at man kan svare på spørgsmål om økonomien i ens virksomhed, både her og nu og i fremtiden, lyder det fra revisoren.

Når trekløvet tilbyder intensive kursusforløb lige nu, hænger det sammen med, at man til juni går i gang med optagelserne til en ny omgang af Løvens Hule. Ansøgningsfristen er nye deltagere er netop passeret.

- På den lange bane henvender vi os dog også til virksomheder, der står for at skulle finde andre investorer end løverne, siger de.

Trekløveret

Thomas SøgaardOne Revision er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med kontorer i Vejle og København. Som partner tilbyder Thomas Søgaard alt indenfor revision bogholderimæssig assistance, opstilling af regnskab, skat og rådgivning.Lena BoelBoel Brand & Business udvikler mennesker og de virksomheder, de er en del af. Gennem professionel rådgivning indenfor forretningsudvikling, strategisk sparring og branding får virksomhederne hos Lena Boel hjælp til at udnytte deres fulde potentiale.Dorthe Hansen CarlsenHansenCarlsen tilbyder træning i kommunikation, lederskab & personlig gennemslagskraft. Dorthe Hansen Carlsen er skuespiller og har derudover diplom i ledelse. Dén kompetence-kombination bruger hun til og træning af ledere, der vil være bedre til at tale med deres bestyrelse og medarbejdere; teams, der vil være bedre til at tale sammen og foredragsholdere, der vil være bedre til at tale foran andre.
Lena Boel, Boel Brand & Business, arbejder dagligt med forretningsudvikling, strategisk sparring og brading af virksomheder. PR-foto
Thomas Søgaard er fra One Revision Statsautoriserede Revisorer, der har afdelinger i Vejle og København. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce