Annonce
112

Tre indbrud i tre byer

Tyve på spil i tre byer i kommunen. Arkivfoto

Hansted/Østbirk/Brædstrup: Ejendomme i Østbirk, Brædstrup og Hansted har været udsat for indbrud..

Et sted mellem klokken 14.30 fredag og 0.15 søndag havde beboere på Møllegade i Brædstrup besøg af ubudne gæster.

- Der var blevet opbrudt en terrassedør, og så var det lykkedes at få gennet husets hund ind i et aflukket rum, inden man har været rundt og rode i skabet og skuffer og stjålet smykker, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Også i Hansted har nogen været på udkig efter juveler. Et sted mellem fredag middag og lørdag klokken 19.30 har en landejendom på Stængervej nemlig haft ubudne gæster.

- Man har brækket et vindue op med en skruetrækker. Og tilsyneladende kun været i soveværelset, hvor der er stjålet smykker. Vi har endnu ikke det fulde overblik, men ud fra det, man lige umiddelbart kan se, er der i hvert fald stjålet en Pandora-halskæde, oplyser vagtchefen.

Og sidst men ikke mindst har nogle tilsyneladende meget stærke tyve tyve været på færde på Birknæsvej i Østbirk på et tidspunkt i løbet af den seneste uge mellem sidste lørdag klokken 10 og denne lørdag klokken 20.

- Man har aflistet et vindue og stjålet en buskrydder og to granithavebænke fra et udhus. Det må have været tungt, lyder det fra Hans Hoffensetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce