Annonce
AC Horsens

Tre forlod AC-truppen - men der er ingen planer om nye spillere

Mads Juel Andersen er en af de spillere, der kan se frem til lidt kortere vej til spilletid, efter Sonni Nattestad er stoppet i AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tre spillere er rejst, men som udgangspunkt leder manager Bo Henriksen ikke efter nye spillere til forårssæsonen.

Horsens: AC Horsens sagde i forbindelse med efterårets sidste kamp mod FC Midtjylland pænt farvel til trioen Lasse Kryger, Sonni Nattestad og Mathias Kristensen.

Det efterlader tre huller i førsteholdstruppen, men som det ser ud nu, kommer de tre pladser til at stå tomme i foråret.

- Vores trup har været en kende for stor i efteråret. Vi har oveni været begunstiget af meget få skader, så i foråret skal vi være lidt færre, siger manager Bo Henriksen.

- Vi endte med at have 21 markspillere plus to unge spillere. Vi skal ned på 23-24 spillere inklusiv vores tre keepere, siger Bo Henriksen.

Annonce

Det skulle meget gerne blive et stille transfervindue for vores vedkommende. Der kan selvfølgelig ske ting og sager, men som udgangspunkt er vi tilfredse.

Bo Henriksen, AC Horsens-manager

Lukket land

Hverken Lasse Kryger, Sonni Nattestad eller Mathias Kristensen har spillet fast i startopstillingen, så på den led bliver deres afsked ikke voldsom mærkbar. Statistikken viser, at de til sammen har spillet 491 minutter. Det er ikke meget sammenlignet med nummer et på listen over spilletid, Bjarke Jacobsen, der alene har spillet 1617 minutter i efterårets kampe.

- Det skulle meget gerne blive et stille transfervindue for vores vedkommende. Der kan selvfølgelig ske ting og sager, men som udgangspunkt er vi tilfredse, siger Bo Henriksen.

Han solgte i sommerpausen en stribe spillere, men også på den konto, er der lukket land.

- Man kan aldrig udelukke noget, men det fylder ikke noget hos os. Hvis der skal ske noget, vil det højest sandsynligt blive, hvis der opstår en mulighed for at tilknytte en spiller, som vi vurderer, vil kunne løfte os til den kommende sæson. Det kan også komme på tale at leje en spille for at se vedkommende an med henblik på næste sæson, siger Bo Henriksen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce