Annonce
Ikast-Brande

Tre chefstillinger slås sammen til en

Jesper Hahn-Pedersen er udpeget til at stå i spidsen for Teknisk Område. Arkivfoto: Angelina Owino
Jesper Hahn-Pedersen står i spidsen for kommunens teknik- og miljøafdeling.
Annonce

Ikast/Brande: Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøafdeling har pr. 1. marts reorganiseret teknisk område og ved samme lejlighed reduceret antallet af chefer fra tre til en. Området videreføres af teknisk chef, Jesper Hahn-Pedersen, lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

Jesper Hahn-Pedersen har været i Ikast-Brande Kommune siden kommunesammenlægningen; før det var han teknisk chef i Ikast Kommune. Jesper Hahn-Pedersen er uddannet ingeniør, en uddannelse han gennem årene har suppleret med flere ledelsesuddannelser.

Ikast-Brande Kommunes teknik- og stabsdirektør, Kenneth Jensen, udtaler i en pressemeddelelse, at ”med Jesper Hahn-Pedersen i front har kommunen og de ansatte på Teknisk Område fået en erfaren og kompetent chef. Jesper er fagligt stærk, har stor politisk forståelse og evner at se løsninger til gavn for borgere og virksomheder."

Den første store opgave for Jesper Hahn-Pedersen har været at tegne en ny organisation, som bedst understøtter den enstrengede chefstruktur. Der er derfor ansat tre sektionsledere samt en leder for Plan og Udvikling. Sektionslederne understøttes af koordinatorer, der tilsammen skal sikre, at ledelsen og dermed beslutningskompetencen er tæt på fagligheden og den daglige drift.

Den nyudnævnte chef, Jesper Hahn-Pedersen, udtaler selv i samme pressemeddelelse:

- Teknisk Område vil med den nye organisering få et stærkt lederteam. Jeg er sikker på, at de nye lederes drive og vilje til at skabe forandring i hverdagen vil skabe gode resultater for Teknisk Område, og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde med både dem og de øvrige medarbejdere på Teknisk Område.

De to chefstillinger har kunnet nedlægges ved naturlig afgang, oplyser Kenneth Jensen: Både Gunvor Winther og Karina Kisum Jensen har begge forladt Ikast-Brande Kommune til fordel for nye udfordringer andre steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce