Annonce
forside

Tre biler drønede sammen på Haldrupvej

Horsens: Tre biler drønede mandag kl. 12.26 sammen på Haldrupvej ud for Møllebæk

Det skyldes formentlig, oplyser Sydøstjyllands Politi, at en 28-årig kvinde fra Odder overså, at bilen foran hende, ført af en 34-årig kvinde fra Horsens, skulle svinge til venstre ad Møllebæk.

Den 28-årige kørte venstre om bilen, der i det samme begyndte at dreje. Bilerne stødte sammen, og den 28-årige ramte desuden en modkørende bil, der havde en 54-årig mand fra Daugård bag rattet.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kom ingen af parterne til skade ved sammenstødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Omskæringslæge kan fortsætte: En sejr for retssikkerheden

Den udskældte omskæringslæge Said El-Batran fra Vollsmose, der trækker et utal af smerteplagede patienter, klagesager og uhygiejniske spor efter sig, fik tirsdag byrettens ord i Odense for, at han kan fortsætte sit virke. Det virker umiddelbart helt hen i vejret, men det er et vigtigt vidnesbyrd om, at alle skal behandles retfærdigt i vores retssystem. Ikke mindst dem, som er under anklage. Said El-Batran kalder sig selv for "Skandinaviens bedste omskæringslæge" og fortæller, hvordan han i både Finland, Norge og Sverige bliver hentet ind som den fremmeste ekspert på området. Det præcise antal omskæringer, El-Batran har foretaget, svæver i det uvisse. Han fortæller til Avisen Danmark, han har forestået omskæringer siden 2001, hvilken bliver modsagt i dokumenter hos embedslægen i det tidligere Fyns Amt, hvor Said El-Batran skulle have praktiseret omskæringer siden 1989. Said El-Batran fik i 2016 fik to års forbud på at omskære, efter et tilsyn på hans klinik i Aarhus afslørede stærkt kritisable og meget uhygiejniske forhold. Selv mener Said El-Batran, at han gennem mange år har været forfulgt, fordi mange læger er modstandere af rituel omskæring, at der er og har været et politisk pres på myndighederne og læg dertil journalisters evne til at piske en stemning op.

Annonce