Annonce
Horsens

Travl weekend i politikredsen: 54 anmeldelser om høj musik

I weekendens sene aften- og nattetimer har flere fået forstyrret søvnen af høj musik, og det har sendt politiets patruljebiler på arbejde. Arkivfoto: Mads Sandemann

Sydøstjylland: Patruljebilerne i Sydøstjyllands Politi har i weekenden haft rigeligt at køre efter - primært på grund af mange anmeldelser om høj musik.

Vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi kunne søndag formiddag fortælle, at der lørdag aften og natten til søndag havde været 34 anmeldelser om musik til ulempe, som han kaldte det.

- De er fordelt jævnt i alle de store byer, og det er nok det gode sommervejr, der har været skyld i, at vi har haft så mange anmeldelser. Det har dels været på åbne arealer, hvor der er spillet høj musik, dels i hjem med åbne døre og vinduer, fortalte vagtchefen.

Annonce

De store byer tæller Horsens, Kolding, Fredericia og Vejle. Anmeldelserne var både sket før og efter værtshusenes lukketid, der på grund af coronarestriktionerne lyder på senest klokken 23.

John Skjødt kunne også fortælle, at der var blevet foretaget sigtelser i forbindelse med nogle af anmeldelserne, men han havde ikke noget konkret på omfanget.

Grundlæggende var folk blevet bedt om at skrue ned, lukke døre og vinduer eller slutte festen og tage hjem.

Lørdag formiddag havde selvsamme vagtchef berettet, at der fredag aften og natten til lørdag havde været 20 anmeldelser om høj musik i politikredsen, hvilket bringer weekendens total op på 54.

Også på landsplan har der været mange anmeldelser. Det fremgår af en rundringning til politikredsene, som Ritzau har foretaget.

- Det skyldes jo flere ting. Blandt andet de lyse nætter og at folk har været spærret inde i 100 år under coronaen. Og så har det også lige været lønningsdag, fortalte vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi, der alene fra lørdag til søndag fik 59 anmeldelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce