Annonce
Erhverv

Travl blomsterkunstner udvider sin gårdbutik

Vibeke Aamann Pold i sin nyindrettede butik. Bemærk bordet... det er kommet hele vejen fra Indien. Foto: Peter Hald
Vibeke Aamann Pold har fået meget mere plads i sin gårdbutik "Flowers by Aamann".

Ejstrupholm: På en gård omtrent midt mellem Ejstrupholm og Nørre Snede sker der en hel masse. På Kejlstrupvej 10 tæt på Givevej har blomsterhandleren Vibeke Aamann Pold udvidet sin butik "Flowers by Aamann", og nu gør hun klar til en meget aktiv efterårs- og julesæson. Hun satser på at få undervist ikke mindre end 250 kursister i indendørs og udendørs dekoration. Og samtidig skal hun passe butikken.

Vibeke Aamann Pold oprettede sin virksomhed sidste år, og tingene er gået stærkt. Hun begyndte med et mindre værksted, men nu har hun fået dobbelt så meget plads i den moderniserede staldbygning, hvor hun nu kan fremvise en helt nyindrettet butik.

Indretningen er rustik og fantasifuld, og blandt andet har Vibeke Aamann Pold fået fingrene i nogle solide gamle træborde fra Indien. På bordene og hylderne er der mange forskellige varer - blomster, buketter og planter selvfølgelig, men også masser af brugskunst.

- Det er skønt at have fået en rigtig butik med god plads, så nu satser jeg, lyder det fra den 36-årige iværksætter med de "grønne fingre".

Annonce
Jeg er god til at snakke! Men jeg lægger altså også vægt på god service.

Vibeke Aamann Pold

To jobs

Selv om hun har lagt mange kræfter og en del investeringer i sin virksomhed, så er det ikke det eneste job hun har. Vibeke Aamann Pold arbejder nemlig også på hverdage hos det nærliggende firma Entreprenør Søren K, hvor hun arbejder i firmaets "grønne" afdeling - blandt andet med at plante hække og lægge rullegræs ud:

- Det er noget arbejde, der giver "muller", fortæller hun med et grin.

Butikken "Flowers by Aamann" er her i oktober åben om fredagen 10 til 17 - eller efter aftale. Men i november og december udvider hun åbningstiden til også at omfatte lørdage fra klokken 9 til 13 - det vil sige, at hun vil have fast åbent to dage om ugen både fredag og lørdag.

Og dertil kommer alle dekorationskurserne. Som nævnt er det Vibekes mål at nå op på 250 kursister i de kommende par måneder.

Det er ikke usandsynligt. Rygtet om den lille blomster- og brugskunstbutik langt ude på landet har spredt sig vidt omkring. Vibeke Aamann Pold fortæller, at hun har kunder og kursister både fra Brædstrup, Brande, Ikast og mange andre byer - sågar Juelsminde - hvor folk skal køre en del kilometer for at komme ud på Kejlstrupvej. Men det gør de gerne.

En af Vibekes hemmeligheder er, at hun er meget opmærksom på sine gæster og kunder:

- Jeg er god til at snakke! Men jeg lægger altså også vægt på god service. Mange butikker i dag brænder næsen på dårlig service. Butikslivet er jo udfordret af blandt andet nethandel, og når man så kommer ud i en butik, vil man gerne have nærværende service og ikke mødes af et par ekspedienter, der står og gemmer sig i et hjørne, understreger hun.

Hun har været i blomster- og dekorationsbranchen i 16 år. Oprindeligt blev hun uddannet hos Tørring Blomster, og hun har arbejdet i Brande i BlomsterAtelie og senest hos Haveoasen i Herning i 10 år.

På Kejlstrupvej 10 bor hun sammen med ægtemanden Kenneth, der er teknisk chef hos OK Snacks i Ejstrupholm, og parret har tre små børn. Netop børnene er en årsag til, at Vibeke Aamann Pold er meget glad for sin gårdbutik. Hun kan passe sit arbejde og have kontakt til børnene samtidigt.

Dem, som ikke kender stedet, kan opleve "Flowers by Aamann" i fuldt flor ved to åbent hus-arrangementer 25. og 26. oktober - fredag 25. oktober fra klokken 10 til 17 og lørdag 26. oktober fra klokken 9 til 13.

"Flowers by Aamann" har til huse i den fine gamle staldbygning, der kan anes bag Vibeke Aamann Pold. Foto: Peter Hald
Der er godt med plads i det nyindrettede butikslokale, og nu fyldes hylderne op. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce