Annonce
Ikast-Brande

Traktortræk i Brande bliver aflyst

Der bliver ikke noget traktortræk på Brande Pulling Arena lige foreløbig. Arkivfoto: Lars Juul
Den første DM-afdeling i traktortræk aflyses på Brande Pulling Arena.

Brande: Årets store lokale traktortræk i maj og juli er blevet aflyst på grund af corona-restriktionerne. Siden 2014 har Brande Pulling Arena på Frihedevej hvert år lagt baner til sæsonens første DM-afdeling i tractorpulling i maj samt en årlig Euro Cup-afdeling i juli med undtagelse af de to gange, Dansk Tractor Pulling har været vært for europamesterskabet.

Så sent som i starten af september var de kraftfulde maskiner for anden gang på kun fire år samlet i Brande for at kåre europamestrene i de forskellige klasser, men i år bliver der stille på pulling arenaen – helt stille.

Samtlige planlagte arrangementer – ikke kun i Brande, men i hele Danmark – er nemlig blevet aflyst. Det oplyser Steffan ”Stub” Jensen, der er formand for Dansk Tractor Pulling.

De eneste mulige undtagelser er DM-afdelingerne i Særslev 13. juni og Hobro 1. august, som ikke er definitivt aflyst endnu.

Til gengæld er samtlige Euro Cup-afdelinger samt EM, som i år skulle have været afholdt i Finland, blevet aflyst.

Hvad de helt præcise konsekvenser bliver for Dansk Tractor Pulling, har Steffan Jensen svært ved at vurdere på nuværende tidspunkt, men sidste års EM-arrangement gav et overskud på ca. 800.000 kr. Men som formanden påpeger, kunne det også være gået den anden vej, hvis det hele var regnet væk, som det skete i sommeren 2017.

De manglende pulling-arrangementer på arenaen i Brande betyder ikke, at 2020 bliver ren afslapning for foreningen:

- I år vil vi lave nogen forbedringer derude, så vi er max klar til næste år, lyder det fra den lokale DTP-formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce