Annonce
Hedensted

Trailerfolket holdt igen, da corona-lukket genbrugsstation åbnede op igen

Efter to uger kan Hedensted-borgerne igen aflevere affald på Remmerslund Genbrugsstation, der åbnede for almindelige borgere tirsdag morgen kl. 8. Foto: Morten Pape
Tirsdag morgen klokken 8 genåbnede Hedensted Kommunes fire genbrugsstationer ovenpå to ugers coronalukning. - Jeg vil rigtig gerne rose borgerne for at holde igen og fordele deres besøg over hele åbningstiden, siger driftschef.
Annonce

Hedensted/Løsning: Det forventede trafikkaos udeblev, da Remmerslund Genbrugsstation på Remmerslundvej mellem Hedensted og Løsning åbnede igen tirsdag morgen kl. otte efter at have været coronalukket siden 18. marts. Beskedne seks biler inklusive trailere holdt og ventede på at komme ind på genbrugsstationen, idet pladsmændene åbne porten.

Driftschef Ole Klidbo Madsen var glædeligt overrasket over det beskedne fremmøde.

- Vi havde nok forventet en del flere kunder i butikken her fra morgenstunden, men jeg vil rigtig gerne rose borgerne for at holde igen og fordele deres besøg over hele åbningstiden, for det er præcist det, vi har opfordret dem til. Vi har jo også udvidet åbningstiden med fire timer, idet vi normalt først åbner for private borgere klokken 12. Det betyder, at der hele tiden kan være god afstand mellem både borgerne og medarbejderne. Det er helt perfekt. Dejligt, at borgerne både tænker på hinanden og på personalet, sagde Ole Klidbo Madsen.

Kommunens tre øvrige genbrugsstationer - Hornsyld, Kalhave og Klakring/Juelsminde - åbnede samtidig med Remmerslund, og åbningstiden for almindelige borgere er dagligt fra kl. 8-18 frem til og med 2. påskedag 13. april.

Kurt Høring fra Hedensted var glad for, at genbrugsstationerne nu er genåbnet. Så kan han nemlig komme af med en masse affald i forbindelse med, at han er ved at bygge om derhjemme. Foto: Morten Pape
Annonce

Pukkel kan afvikles nu

- Det burde kunne afstedkomme, at borgerne kan komme af med deres ophobede affaldsmængder, inden vi rammer påskedagene, som jo altid er meget travle. Det ville være rart for alle parter, hvis folk kommer af med toppen af den pukkel, inden vi når dertil, sagde driftschef Ole Klidbo Madsen.

Tage Jensen fra Ølsted var én af de borgere, der med efterspændt trailer holdt og ventede på at komme ind på pladsen, da den åbnede. Han var glad for, at det igen er muligt at komme af med sit affald i Hedensted Kommune.

- Det er da dejligt at kunne få tømt traileren. Det har den trængt til et stykke tid. Jeg havde godt nok forventet lidt mere trængsel på pladsen, men dels skal folk nok først lige finde ud af, at der er åbent igen, og dels er der nok mange, der først kommer senere i dag i forventning om et vist trafikkaos her ved åbningen, sagde Tage Jensen, der synes, det er helt fint med de opstillede forholdsregler med et begrænset antal biler på pladsen, og det, at man skal holde afstand til andre borgere og personalet for at mindske risikoen for spredning af coronavirus.

Annonce

Kurt tog chancen

Kurt Hørning fra Hedensted var også én af dem, der tog chancen fra morgenstunden af.

- Jeg bor jo lige i nærheden, så havde der været trafikkaos, så havde jeg bare kørt hjem igen for så at komme tilbage senere i dag. Vi er ved at bygge om, og det giver jo en masse affald, så det passer mig rigtig godt, at genbrugsstationerne nu er åbne igen. Og så oven i købet på en solbeskinnet og dejligt råkold forårsmorgen. Det kan da ikke være meget bedre, sagde en storsmilende Kurt Hørning.

Faktisk lignende det da også til forveksling en helt almindelig åbningsdag på en gennemsnitlig dansk genbrugsstation - hvis man altså lige ser bort fra pladsmændenes ansigtsmasker, som dog kun blev brugt efter hensigten af en enkelt pladsmand. Hos de øvrige var maskerne enten helt fraværende eller sad fastspændt under hagen.

Tage Jensen fra Ølsted var én af de borgere, der mødte op med en fyldt trailer fra morgenstunden af ved Remmerslund Genbrugsstation. Foto: Morten Pape
Kun en enkelt af pladsmændene benyttede sig af de ansigtsmasker, som personalet havde fået udleveret inden genåbningen af Remmerslund Genbrugsstation. Foto: Morten Pape
Fremmødet var beskedent, da Remmerslund Genbrugsstation genåbnede efter to ugers coronalukning tirsdag morgen. Blot seks biler holdt i kø for at komme ind på pladsen. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce