Annonce
forside

Trafikhelvede til Smuk Fest er startet - unge læsses af på motorvejen

Arkivfoto: Axel Schütt

Skanderborg: Søndag åbner campingområdet ved SmukFest, og det kan ses på trafikken på motorvejen, fortæller Sydøstjyllands Politi.

- Der er allerede nu kø på E45 ved Ejer Baunehøj. Vi er til stede, det samme er festivalens folk, og vi forsøger at få trafikken afviklet. Men kombineret med vejarbejde på strækningen giver det nogle trafikale udfordringer, lyder meldingen fra Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi søndag kl. 10.

Den lange kø har givet politiet ekstra arbejde, da flere folk vælger at læsse deres unge mennesker af på motorvejen i frustration over at sidde i kø.

- Men det vil vi gerne advare imod. Det er både farligt og forbudt, siger Jesper Brian Jensen, der har modtaget flere opringninger fra folk, der fortæller om medtrafikanter, der trækker ind og læsser passagerne af.

Jesper Brian Jensen opfordrer folk til at følge skiltningen på E45 og tage afkørsel 53 i stedet for som tidligere at køre af ved Ejer Baunehøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Replik til arbejderby-læserbrev: Horsens er en by - en by med plads til alle

Læserbrev: Lasse Piil Pertou skriver i et læserbrev 25. februar, at Horsens er en arbejderby. Det er sagt før, også af borgmester Peter Sørensen, men det bliver det ikke mere rigtigt af. Horsens er en by (sic). En by med plads til alle. Horsens har gennem mange år kæmpet med flere triste prædikater, som vi efterhånden er kommet fri af. Det er derfor uklogt nu at introducere et nyt værdiladet begreb. Udviklingen væk fra byens mangeårige, negative image begyndte med Landsstævnet i 1990, hvor horsensianerne endelig begyndte at tro på sig selv; og siden da har vi heldigvis evnet at holde fast i det ny, spændende og indbydende image, der gerne favner nye tilflyttere. Hvis man nu forbeholder byen for en bestemt befolkningsgruppe, gør man byens udvikling til identitetspolitik og trækker den bort fra demokratiet. Lasse Piil Pertou kan naturligvis have sine synspunkter og kæmpe for dem i relevante fora. Men han kan ikke tage hele byen til indtægt for dem og dermed ekskludere de horsensianere, der ikke deler hans mening. Han kunne også passende i en stille stund overveje, om det ikke kunne tænkes, at andre end 3F har arbejdet for det Horsens, vi har i dag. En by, hvor vi ikke behøver at kæmpe mod hinanden, men samarbejde om et fælles mål: en god by at leve i, en by for alle.

Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce