Annonce
Horsens

Trafikeret vej spærres i aften og i nat: Lækket diesel kræver gravearbejde

Arkivfoto: Lars Rievers
Rabatten skal graves op på grund af dieseludslip.
Annonce

I første omgang lød det fra politiet, at lastbilen var væltet, men det er ikke korrekt, og derfor er artiklen opdateret med nye oplysninger omkring uheldet.

Horsens: Et færdselsuheld, som skete søndag eftermiddag, betyder, at Vestvejen vil være helt eller delvist spærret i løbet af søndag aften og natten til mandag. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det skyldes dieseludslip fra en lastbil, som søndag eftermiddag var involveret i et sammenstød med en personbil. En 29-årig kvinde, som kørte i bilen mod øst, kom ifølge døgnrapporten af uvisse årsager over i modsatte vognbane, hvor lastbilen kørte mod vest. Den blev kørt af en 42-årig mand fra Horsens. Bilen kørte ind og skrællede lastbilens højre side, hvorved der gik hul på dieseltanken, som lækkede diesel i rabatten, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, John Skøtt.

- Det betyder, at noget af rabatten nu skal graves op. Vi venter lige nu på at få nogle miljøteknikere til stede, og så går vi i gang, fortalte vagtchefen klokken 17.

Klokken 20.15 oplyser han, at arbejdet endnu ikke er begyndt, da der ventes på gravemaskiner og mandskab.


Vi arbejder ihærdigt for at være færdig inden i morgen tidlig.

John Skøtt, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi


Arbejdet vil foregå hen over søndag aften og natten med. Trafikken og afspærringer reguleres med skilte på stedet og vil desuden kunne følges hos Vejdirektoratet, oplyser vagtchefen. Han tilføjer, at der vil blive arbejdet ihærdigt for at være færdig inden mandag morgen klokken 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce