Annonce
Brædstrup

Trømmelstrup samler husmødrene

Allerede ved den stiftende generalforsamling stod det klart, at der er plads til grin i Trømmelstrups nye husmoderforening.
Annonce
Tønning - Ca. 35 kvinder lod mand og børn klare skansen hjemme, og brugte en kold aften på Tønning-Træden Friskole til at finde frem til den fremtidige melodi i Trømmelstrup Husmoderforening Anno 2014. Navnet er en sammentrækning af Tønning, Træden, Troelstrup og Gammelstrup og erstatter arbejdsgruppens navn "De unge mødre". På mødet blev det diskuteret, hvilke rammer foreningen skal fungere under. De fremmødte var meget enige i forventninger og ønsker, og efter ca. 30 minutters diskussion og mange grin, blev forsamlingen enig om caféaftener (med et tema) en rullende hverdag ca. hver anden måned, samt fire årlige lidt større arrangementer i andre rammer.

De tre yngre mødre Stinne Caspersen, Linda Hindsgaul og Mette Bie Bøgh har taget initiativ til foreningen udfra et ønske om at mødes helt uden forventninger om andet end at få et godt grin og etablere et sammenhold blandt områdets mødre - forhåbentlig til gavn for børn og mænd.
Annonce

Valgt til bestyrelsen

Stinne Caspersen, Linda Hindsgaul og Mette Bie Bøgh blev alle valgt ind i den nystiftede bestyrelse, som tillige suppleres af Mille Schausen og Maria Hansen.

- Super fedt at så mange er mødt op, det overgår helt sikkert vores forventninger, fortæller Linda Hindsgaul, som er en af initiativtagerne.

- Der er en del her i aften, der er forholdsvis nye i lokalområdet og vi glæder os til at lære hinanden at kende. Efter i aften er vi ihvertfald ikke bange for at løbe tør for hverken gode idéer eller grin, fortsætter hun.

Det årlige kontingent blev fastsat til 200.- kr.

Hvis der skulle være flere interesserede, som ikke kunne være med tirsdag aften, er man velkommen til at skrive til husmoder2014@gmail.com - aktiviteterne forventes at starte op i slutningen af januar 2015.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Pludseligt dyk i populær uddannelse: - Det er mærkeligt, men der skal være plads til svigt

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce