Annonce
Horsens

Trævarebutik jævnes med jorden - på et tidspunkt...

Den gamle trævarebutik vil blive revet ned af den nye ejer. Hvornår det sker, ved han ikke endnu, men det bliver nok først til næste år, oplyser han. Foto: Googlemaps
Trævarer Fabrikernes Butik lukkede for et lille år siden forretningen med møbler og trælegetøj på Åboulevarden. Ny ejer vil jævne den med jorden - men hvornår ved han ikke.

Horsens: Ejendomsinvestor Carsten Vejby Møller købte i november 2018 ejendommen Åboulevarden 74, som han nu har lavet til et anpartsselskab.

Bygningen er meget medtaget, og derfor er det den nye ejers intention at rive den ned. Hvornår, kan han ikke sige endnu.

Det er den tidligere møbel- og legetøjsforretning, Trævarer Fabrikernes Butik, det drejer sig om. Selskabet gik sidste år konkurs med butikkerne i Horsens og Kolding, og butikken i Horsens lukkede i juli 2018. Bygningen er i dag i så dårlig stand, at det ikke kan betale sig at renovere den, mener Carsten Vejby Møller.

- Den skal rives ned, og der skal bygges noget nyt. Den er ikke i særlig god stand, og den passer ikke ind i karreen. Det er en smuk, gammel karré med bl.a. den gamle brandstation, siger han.

Carsten Vejby Møller fortæller, at det nok først bliver næste år, han river bygningen ned. Han overvejer at afvente kommunens endelige planer for åen, men det er ikke afgørende for hans planlægning.

- Min plan er at opføre nogle lejligheder, eventuelt også med butik, men jeg vil ikke vente i årevis på, hvad der sker med genåbningen af åen, siger han.

En ting er helt sikkert. Indtil nedrivningen forbliver den formentlig tom.

- Jeg har jo et lille byggefirma, hvor jeg arbejder med ejendomsudvikling, men jeg kan ikke leje bygningen ud, som den er nu. Jeg tror simpelthen ikke, jeg kan finde lejere til den, forklarer han.

Carsten Vejby Møller, der bor i Sondrup tæt på Søvind, købte tidligere på året det gamle posthus på Lichtenbergsgade. Den bygning overtager han 1. september. Tanken er, at posthuset skal renoveres og indrettes til erhverv og boliger.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Porte, sten, diger, lave klitter og sandmotor: Her er forslagene til at sikre Juelsminde mod oversvømmelse

Danmark

Fredagens coronatal: 4559 nye smittede og ny top i coronarelaterede dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Erhverv For abonnenter

164-årigt industrifirma går tilbage til historisk navn og opruster: Vi vokser så voldsomt, at vi skal bruge 20 nye

Horsens

Bowlingspil endte i slagsmål og ung mand kaldte betjente for hunde: Politiet blev kaldt ud i Horsens' natteliv

Erhverv

Martin har været mekaniker i 10 år: De svære fejl løser han derhjemme om aftenen

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Horsens For abonnenter

252 stemmer og en mistet plads i byrådet får ikke Anni Jakobsen til at give op: Jeg prøver igen om fire år

Horsens

Se video: Anne blev overrasket af sin kollega: Du gør det værd for os alle sammen at stå op og gå på arbejde

Horsens

Politiet efter drama i Nim: Der kan komme flere sigtelser

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

AC Horsens

19-årige David Kruse dominerede på midtbanen, da AC Horsens slog de nærmeste konkurrenter: Nu jagter han flere chancer i Jens Berthel Askous startopstilling

Horsens For abonnenter

22-årig dømt til behandling: Brød loven 28 gange i løbet af en times kørsel på motorvejen

Horsens

Fire biler endte lørdag morgen i grøften: Politiet advarer trafikanter mod uopmærksomhed

Annonce