Annonce
Sport

Træneren stopper: Odder har fem kandidater i kikkerten

Brian Jensen (t.v.), nuværende assistenttræner i Odder, er et af emner som afløser for cheftræner Mads Brandt. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odder Håndbolds 1. divisionsmænd skal efter denne sæson have ny træner.

Den nuværende styrmand Mads Brandt har valgt at udnytte klausulen i sin kontrakt, som betyder, at parterne kan skilles efter de første to sæsoner.

Sportchef Lars Borg har siden Mads Brandts udmelding indledt jagten på hans afløser.

- Vi håber at have en aftale på plads inden jul. Vi har fire-fem emner, som vi skal have en samtale med i den nærmeste fremtid, siger Lars Borg.

- Der er god tid, men vi vil gerne have tingene på plads, og nu har vi styr på, hvad der er til at få, siger sportschefen.

Han kom på overarbejde, da Morten Secher for to år siden blev hentet til HC Midtjylland mod slutningen af sæsonen.

De oplagte emner

- Vi er på udkig efter en træner, der passer til vores hold - altså en træner, der har fremtiden foran sig. Der er intet galt i erfaring, men vi vil gerne have en person med ambitioner, og som ser Odder som et sted, vedkommende kan udvikle sig i samme stil, som vi har oplevet det med Morten Secher og Mads Brandt, siger Lars Borg.

Der er flere oplagte emner at tage af for Odder. Jesper Holm, der tidligere på sæsonen blev fyret i Randers, har en fortid som spiller i Odder og er fra sin tid i Skanderborg som cheftræner vant til at arbejde med talentudvikling.

- Han har en spændende profil, som Lars Borg formulerer det.

En anden mulighed kunne være holdets nuværende assistenttræner Brian Jensen.

- Det ville være ulogisk, om han ikke var inde i billedet. Spillerne er glade for ham, men det er selvfølgelig et spørgsmål, om han vil, og om han har tiden til det, siger Lars Borg.

Under alle omstændigheder bliver det nok et enten-eller for Brian Jensen.

- Jeg kan ikke forestille mig, at han fortsætter i rollen som assistenttræner, men det kunne også være en mulighed at gå efter en løsning med to ligestillede trænere, siger Lars Borg.

Kun tre på kontrakt

Odders økonomi er ikke noget at prale af, men til gengæld lokker sportschefen med nogle andre ting.

- Vi har et godt fundament i vores træningskultur, og der er to eftermiddagstræninger.

Der bliver god mulighed for at præge sammensætningen af næste sæsons trup. Foreløbig er der kun tre spillere på kontrakt til sæsonen 2017/2018. Det drejer sig om Mads-Peter Lønborg, Jonas Corneliussen og Nicolai Neupart.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce