Annonce
Sport

Træner sagde Odder-stop i sidste uge: Nu er der bud efter ham

Mads Brandt ved endnu ikke, hvad håndboldfremtiden bringer, men kursen er sat mod et nyt job. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Mads Brandt meddelte i sidste uge, at han stopper som træner for Odders 1. divisionsmænd efter denne sæson. Efter to sæsoner har han valgt at udnytte en klausul i sin kontrakt.

- Jeg kunne have ventet til slutningen af januar, men jeg har valgt at gøre det allerede nu. Odder havde stor udskiftning i spillertruppen, da jeg kom til. Vi oplevede det også før denne sæson, og der er udsigt til,at skulle gennem den samme udfordring til sommer. Det ville kræve to sæsoner yderligere i Odder, og det kunne jeg ikke se mig selv i, så derfor er beslutningen truffet allerede nu, siger Mads Brandt.

I sin første sæson i Odder førte han overraskende holdet til en plads i oprykningsspillet, og det var først i returkampen mod HC Midtjylland, at oprykningschancen til ligaen forduftede.

I denne sæson har Odder haft det noget sværere. Et par profiler er væk, og holdet har været ramt af flere skader.

Har prøvet mange roller

Det store spørgsmål er så, hvad Mads Brandt skal lave efter sommerferien.

- I første omgang vil jeg gøre alt for at få sluttet ordentligt af i Odder. Jeg har ikke noget på plads for næste sæson, og det er ikke lige op over. Der har været nogle henvendelser, men telefonen har ikke været rødglødende, siger Mads Brandt.

Han har tidligere i sin trænerkarriere haft en række forskellige roller. I Viborg var han træner for klubbens U18-piger. I HC Midtjylland var han assistenttræner, og i Vejle Håndbold havde han titel af cheftræner for klubbens 1. divisionsmænd. I Randers HK fungerede han både som assistenttræner og senere cheftræner for byens ligakvinder.

Og de to seneste år har han altså stået i spidsen for Odders mænd.

- Jeg skal finde ud af, hvor jeg bedst kan se mig selv. Jeg udelukker ikke noget. Det handler selvfølgelig også om hvilke muligheder, der opstår. Det primære bliver at finde et sted, hvor jeg kan bidrage med noget og samtidig fortsætte min egen udvikling, siger Mads Brandt.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce