Annonce
Sport

Træner raser: Odder fortsætter slingrekursen

Nikolaj Læsø endte som topscorer med otte mål, men det var langt fra nok til at sikre en sejr i Ajax. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odder Håndbold kan ikke få det til at fungere i denne sæson. Holdets præstationer svinger i pendulfart fra fremragende til håbløst, og for det meste er pendulet endt på det sidste.

Det var også tilfældet i udekampen mod Ajax, der i et sandt målorgie forholdsvis let vandt med 35-29.

Odder-træner Mads Brandt var helt oppe i det røde felt oven på nederlaget. Nu venter en yderst vigtig hjemmekamp mod Otterup. Et nederlag i den kamp vil sende Odder til på at skulle spille kvalkampe om at blive i 1. division.

- Det er voldsomt frustrerende og uacceptabelt, at vi ikke kan gøre det bedre. Det er vigtigt, at understrege, at det gælder os alle sammen. Det er lige fra formand, sportschef til mig selv som træner og spillerne, siger Mads Brandt.

- Mod Ajax havde vi godt nok 16 spillere på holdkortet, men vi fungerer ikke som en enhed, og dybest set er det mit ansvar. Vi var bare en stor grå masse. Vi havde intet forsvar, og så fik vi ingen redninger, og uden redninger ingen kontrascoringer, sukker Mads Brandt.
- Det er meget banalt. Det handler om blod, sved og tårer, og det levede vi ikke op til mod Ajax, siger Odder-træneren.

Som dag og nat

Han så det i kampens sidste 17 minutter, men på det tidspunkt var slaget forlængst tabt.

- Vi spiller som dag og nat. Hvis vi ikke skal havne i et nedspil, skal vi forstå den præmis, at det kræver en indsats i 60 minutter af alle på og omkring holdet at vinde en håndboldkamp i 1. division. Vi har spillet godt i 20 minutter og i mange kampe i 55 minutter, men det er bare ikke nok, raser Mads Brandt.

- Det er hårde ord, men det er sandheden, og som sagt peger pilen lige så meget på mig selv som alle andre, siger Mads Brandt, der får nok at se til i ugens løb, når han skal få rejst sit hold til en yderst vigtig kamp mod Otterup.

Ajax35 (18) Odder29 (12)



1. division, mænd



Stillinger undervejs: 3-3, 6-6, 12-7, 18-12, 26-16, 30-24, 35-29

Målscorere for Odder: Nikolaj Læsø 8, Mike Paulsen 4, Martin Bisgaard 4, Mads-Peter Lønborg 3, Jonas Corneliussen 3, Rasmus Rokkjær 2, Tobias Jørgensen 1, Rasmus Larsen 1, Robin Oldberg 1, Frederik Sass 1.

Topscorere for Ajax: Tobias Jørgensen 8, Jonatan Mollerup 7.
Udvisninger: Ajax 4, Odder 3.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce