Annonce
Kultur

Træn lattermusklerne: Brædstrup Revyen går på scenen for 35. gang

Skuespillerne i Brædstrup Revyn er begyndt at varme op til løjerne. Her er det øverst fra venstre Morten Rauff Winther Pedersen, Peter Andersen og Maia Margrethe Kirkedal Pedersen. Nederst fra venstre er det en forklædt Lars Olsen samt Johnna Wennerwald og Hanne Møllegaard. Foto: Kirsten Olsen
Velkendt og populær lokalrevy vender tilbage. Skuespillerne er gået i gang med at øve sig.

Brædstrup: De flittige revy-folk fra Brædstrup er nu godt i gang med forberedelserne til den kommende lokalrevy. Teksterne er ved at være på plads, og skuespillerne er gået i gang med at øve sig - det foregår et par gange om ugen i Brædstrup Hallen.

Men faktisk har holdet være i gang lige siden sommeren, da det begyndte med brainstorming i et sommerhus på Samsø.

Konceptet for revyen er det samme som de foregående år. Brædstrup Borger- og Turistforening står som arrangør, og som sædvanlig bliver revyen opført tre gange på Hotel Pejsegården. Premieredagen er lørdag 15. februar, og derefter følge to forestillinger tirsdag 18. februar og torsdag 20. februar.

I kulisserne har "tovholder" Kirsten Olsen fra Brædstrup Borger- og Turistforening travlt med at få enderne til at nå sammen, og hun kan fortælle, at billetsalget nu er begyndt. Det foregår hos Pejsegården.

- Der er seks skuespillere i år. Vi må denne gang undvære Heidi Gormsen, der har været med de forrige år, men vi har fået en ny med - nemlig Maia Margrethe Kirkedal Pedersen. Derudover det Morten Rauff Winther Pedersen, Peter Andersen, Lars Olsen, Johnna Wennerwald og Hanne Møllegaard, der har været med de tidligere år, fortæller Kirsten Olsen.

Brædstrup Revyen er en meget veletableret tradition, der strækker sig 35 år tilbage. Og som altid vil der være adskillige numre med lokale vinkler og "smæk" til kendisser fra byen og egnen.

Og det er en revy, der virkelig kan trække publikum til. Sidste år var der således 300 gæster til premieren, som fik særdeles gode anmeldelser.

Et glimt fra sidste års Brædstrup Revy - en sketch med Johnna Wennerwald og Peter Andersen. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Coronakrisen sender knap 18.000 unge ud i ledighed - og Sverige har 43 nye dødsfald

Danmark

Hendes corona-syge mand ligger i respirator: Lisbeth får sympati fra hele Danmark

Annonce