Annonce
Debat

Træf den rigtige beslutning - også for cyklister mellem Kørup og Lund

Børge Jørgensen. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Læserbrev: Mandag 26. oktober behandler byrådet sagen om den nye vejforbindelse, som skal forbinde motorvejen med Silkeborgvej.

Lige nu er der ikke i byrådet enighed om tilslutningen til Silkeborgvej. Den beslutning vil vi ikke blande os i.

Niels Peter Bøgballe (S) slår til lyd for, at der træffes den rigtige beslutning (læserbrevet "Lav nu den rigtige løsning første gang", red.)

Vi tænker, det må gælde det samlede projekt i sammenhæng med øvrige trafikplaner i området.

I lokalplan 2007 er der planlagt en cykelsti fra Kørup til Lund. Det første stykke er lavet fra Lund. P.t. ender den ude i området, uden man kan komme videre.

Her i efteråret laves der en såkaldt 2-1-vej fra Kørup til Vrønding. Det er vi glade for. Den øger sikkerheden for cyklister.

I forbindelse med dette arbejde har vi spurgt trafikafdelingen, hvordan det går med at færdiggøre Lund-Kørup-cykelstistrækningen.

Det er meget relevant at få afklaret, fordi der i det ny vejprojekt vil ske lukning af nuværende Kørupvej og omfattende gravearbejde, som gør, at det i en periode på op til to år ikke vil være muligt at cykle fra Kørup til Lund.

Vi har fra vejafdelingen fået det svar, at det arbejdes der videre med, men der er hverken tidsplan eller økonomi på nuværende tidspunkt.

Her kommer så vort ønske ind, nemlig at den rigtige beslutning for hele projektet er, at cykelstien gøres færdig, før man lukker for muligheden for at cykle fra Kørup til Lund.


Det må vel også være en økonomisk rigtig beslutning at gøre det, når nu den store maskinpark skal i gang.

Børge Jørgensen


Det må vel også være en økonomisk rigtig beslutning at gøre det, når nu den store maskinpark skal i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bytorv Horsens: Udfordrende med nye regler - men vi har styr på ensretning

Annonce