Annonce
Læserbrev

Torvet skal indrettes, så det er mest praktisk for størstedelen af året - der vil derfor stadig være behov for parkering

Hvis parkeringspladsen ved rådhuset bliver nedlagt, og Torvet spærres for gennemkørsel, vil byen blive delt i to med et forretningskvarter i nord og et i syd, med Torvet og gågaden som et ingenmandsland med butiksdød til følge.

Læserbrev: Der er mange planer om, hvordan Torvet skal indrettes, men husk, vi bor ikke i Sydeuropa.

Der er ikke mange måneder om året, hvor der kan laves aktiviteter med udendørs ophold.

Torvet skal indrettes, så det er mest praktisk for størstedelen af året. Der vil derfor stadig være behov for parkering på Torvet.

Den mulighed for gennemkørsel fra Aabygade over Torvet til Holsteinsgade skal selvfølgelig bevares. Der er ikke særlig mange andre måder for kørsel mellem nord og syd.

Den trafik vil fortrinsvis blive flyttet til Rådhusgade og Banegårdsgade, et område, der er meget trafikeret på nuværende tidspunkt.

En anden mulighed er Raupachsgade, men er det en bedre løsning?

Hvis parkeringspladsen ved rådhuset bliver nedlagt, og Torvet spærres for gennemkørsel, vil byen blive delt i to med et forretningskvarter i nord og et i syd, med Torvet og gågaden som et ingenmandsland med butiksdød til følge, men det er måske også det, byrådet og Køb Odder arbejder henimod, eller en del af Køb Odder.

Gågaden kan også blive et aktiv for byen, mere om det en anden gang.

Parkeringspladserne er et meget stort aktiv for handelen i byen, så de må absolut ikke være færre, snarere udvides efter behov.

Når man planlægger, udvikler og ændrer på eksisterende forhold, så husk, at man skal kende og respektere fortiden for at kunne forme fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

25-årig sigtet for vold på jagtbar

Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

112

21-årig uddelte ørefigener

Annonce