Annonce
Læserbrev

Torvet skal indrettes, så det er mest praktisk for størstedelen af året - der vil derfor stadig være behov for parkering

Hvis parkeringspladsen ved rådhuset bliver nedlagt, og Torvet spærres for gennemkørsel, vil byen blive delt i to med et forretningskvarter i nord og et i syd, med Torvet og gågaden som et ingenmandsland med butiksdød til følge.
Annonce

Læserbrev: Der er mange planer om, hvordan Torvet skal indrettes, men husk, vi bor ikke i Sydeuropa.

Der er ikke mange måneder om året, hvor der kan laves aktiviteter med udendørs ophold.

Torvet skal indrettes, så det er mest praktisk for størstedelen af året. Der vil derfor stadig være behov for parkering på Torvet.

Den mulighed for gennemkørsel fra Aabygade over Torvet til Holsteinsgade skal selvfølgelig bevares. Der er ikke særlig mange andre måder for kørsel mellem nord og syd.

Den trafik vil fortrinsvis blive flyttet til Rådhusgade og Banegårdsgade, et område, der er meget trafikeret på nuværende tidspunkt.

En anden mulighed er Raupachsgade, men er det en bedre løsning?

Hvis parkeringspladsen ved rådhuset bliver nedlagt, og Torvet spærres for gennemkørsel, vil byen blive delt i to med et forretningskvarter i nord og et i syd, med Torvet og gågaden som et ingenmandsland med butiksdød til følge, men det er måske også det, byrådet og Køb Odder arbejder henimod, eller en del af Køb Odder.

Gågaden kan også blive et aktiv for byen, mere om det en anden gang.

Parkeringspladserne er et meget stort aktiv for handelen i byen, så de må absolut ikke være færre, snarere udvides efter behov.

Når man planlægger, udvikler og ændrer på eksisterende forhold, så husk, at man skal kende og respektere fortiden for at kunne forme fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce