Annonce
Horsens

Torsted Stadion er fortid: Ejendomsmægler overtager navnet

Nybolig Horsens er også tøjsponsor hos de røde- og sortstribede fra Hatting-Torsted. Her et billede fra en udekamp i Fredericia. Arkivfoto: Søren Gylling
Nybolig Horsens har indgået sponsoraftale med idrætsforeningen Hatting-Torsteds fodboldafdeling, og det betyder nyt navn til Torsted Stadion.
Annonce

Torsted: Det er ikke længere Torsted Stadion, der lægger græs til fodboldkampe med de rød- og sortstribede fra Hatting-Torsteds fodboldafdeling. Klubben har indgået en sponsoraftale med Nybolig Horsens, og det har kastet et nyt stadionnavn af sig.

Torsted Stadion hedder nu Nybolig Arena, oplyser Jens Jensen, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Horsens, i en pressemeddelelse.

- Vi har i Nybolig Horsens valgt at støtte Hatting-Torsted Fodbold for at vise vores støtte til en velfungerende klub med en stærk klubånd, som vi med sponsoratet kan være med til at videreudvikle, lyder det fra ejendomsmægleren.

Annonce

Spiller og tidligere formand

En væsentlig årsag til, at sponsoraftalen er kommet i hus, er, at Jens Jensen selv er mangeårig spiller i klubben og tidligere har været ungdomstræner og klubformand.

- Jeg har et stort fodboldhjerte og et stærkt tilhørsforhold til klubben. Jeg har spillet her siden 1987, og jeg spiller stadig på veteranholdet, superoldboys og serie 6-holdet, siger han.

Annonce

En bydel i udvikling

Derudover er boligudviklingen i Torsted medvirkende til, at Jens Jensen gerne vil lægge penge i det lokale foreningsliv og blive promoveret derigennem.


Torsted er en bydel i Horsens, som udvikler sig ekstremt meget. Der bygges meget herude for tiden, hvilket giver området et enormt potentiale for os.

Jens Jensen, ejendomsmægler og indehaver af Nybolig Horsens


- Torsted er en bydel i Horsens, som udvikler sig ekstremt meget. Der bygges meget herude for tiden, hvilket giver området et enormt potentiale for os. Derfor ønsker vi at understøtte lokalsamfundet, hvor vi kan, siger Jens Jensen.

Nybolig Horsens har tidligere givet Horsens Kommune et økonomisk bidrag til etableringen af kunstgræsbanen i Torsted, der også hedder Nybolig Kunstarena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
HH Elite

Danskerne overraskede alt og alle

Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce