Annonce
Horsens

Torsdagens coronatal: Én ny smittet i Horsens Kommune

Det fremgår ikke af torsdagens opdatering fra Statens Serum Institut, hvor mange der er blevet testet i Horsens Kommune. Arkivfoto: Morten Pape
Der er konstateret et enkelt tilfælde af covid-19 det seneste døgn i Horsens Kommune. På Regionshospitalet i Horsens er antallet af indlagte faldet til under fem.
Annonce

Horsens: Torsdagens opdatering fra Statens Serum Institut er positiv læsning.

Der har ifølge instituttets opgørelse kun været et enkelt nyt tilfælde af covid-19 blandt de prøver, som borgere i Horsens Kommune har fået foretaget, og som er blevet analyseret inden for det seneste døgn.

Vi skal tilbage, før anden bølge af virussen brød ud i efteråret for at finde tilsvarende.

Dagens smittetal i Horsens Kommune

Tal for Horsens Kommune torsdag 28. januar:

  • Ét nyt tilfælde af covid-19
  • Gennemsnittet de seneste 30 dage er 14,3 nye smittede om dagen

Tal for de seneste syv dage (opdateret 27. januar):

  • 40 konstaterede tilfælde af covid-19
  • Incidenstal på 44,1 tilfælde per 100.000 indbyggere
  • 9295 testede i Horsens Kommune
  • Positivprocent på 0,43

OBS. Data er hentet hos Statens Serum Institut og er for det seneste døgn baseret på analysetidspunkt, mens tal for seneste syv dage er baseret på testtidspunkt. Her er indregnet to døgns forsinkelse.

I torsdags-opdateringen fra Statens Serum Institut mangler der en række oplysninger om, hvordan for eksempel incidenstal og positivprocenten har udviklet sig, og det fremgår ikke, hvor mange der er blevet testet på kommuneniveau.

Annonce

Få indlagte i Horsens

Et andet positivt tal for området er antallet af indlagte med covid-19 på Regionshospitalet Horsens.

Region Midtjylland oplyser torsdag, at der er "færre end fem" indlagte. Af hensyn til anonymitet oplyses antallet ikke nærmere, når der er tale om så få.

Onsdag lød antallet af indlagte i Horsens på syv, og 15. januar var det oppe på 20. Tilstanden for de indlagte, og om de er på intensiv eller i respirator, oplyses ikke.

For hele Region Midtjylland er antallet af indlagte på 79, og på landsplan er der 611. Sidstnævnte er et fald på 55 siden onsdag.

På landsplan er der torsdag konstateret 668 smittede med covid-19. De er fundet blandt 111.093 analyserede prøver, hvilket giver en positivprocent på 0,6.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce