Annonce
Ikast-Brande

Torden afbrød landsmesterskaberne

Kampen mellem ?de grønne? fra Brande Old Boys og Slesvig IF endte med en hjemmesejr på 3-0. Foto: Mikael Lund

Ældre drenge og piger fik sig en våd fodbold-oplevelse i Brande til landsmesterskaberne for oldboys/girls.

Brande: Det var ikke kun regnen, der faldt tungt på banerne på Brande Stadion sidst på formiddagen søndag 26. august. Også en del af deltagerne i weekendens landsmesterskaber for oldboys ramte underlaget lidt hårdere end vanligt, når de blev tacklet. Ikke så meget fordi de havde taget (yderligere) på i vægt, men fordi de fleste var i gang med deres fjerde, femte eller sågar sjette kamp i løbet af godt et døgn.

Tilsat lørdagens aftenfest i Brande Hallerne var der derfor ikke noget at sige til, at de fleste var ved at være godt brugte.

Også lørdag havde regnen i højere grad end egen svedafsondring æren for, at spillerne blev godt gennemblødte, og for første gang nogensinde måtte kampene afbrydes, da et tordenvejr først på eftermiddagen bevægede sig faretruende tæt indover Brande.

Efter en lille halv time i ly for regn, hagl og torden i klubhuset, på stadiontribunen eller i teltet fløjtede dommerne op til kamp igen, hvilket ikke faldt i lige god jord alle steder: "Eeeejjj", lød det fra flere sider i teltet, hvor den uventede pause i spillet lynhurtigt var blevet forvandlet til en tidlig 3. halvleg.

Annonce

Landsmestrene

Oldgirls: Allerød FK foran Hedensted.Oldgirls +40: IK Rosendahl - HGI Hillerød 2-0.

+32: Ikast FS foran Svebølle.

Senior oldboys +40: Ebeltoft IF foran Raklev.

Veteraner +45: BOB - AC Norddjurs 5-1.

Super veteraner +50: Jægerspris foran Hundested.

Forhenværende oldboys-formand Åge Kristensen med nr. 60 forsøger her at finde Jesper Lentz mellem to Hundested-spillere. Foto: Mikael Lund

Deltagerrekord

Det var niende gang i træk, at Brande Old Boys stod for den praktiske afvikling af DGI's landmesterskaber, som med 45 deltagende hold satte ny rekord. Først og fremmest fordi de yngste oldboys fra 32 år og opefter var kommet med i år. Til gengæld var der i år ingen 11-mandskampe overhovedet, udelukkende syvmandskampe.

Arrangørklubbens tog sig selv af titlen i +45-rækken, hvor de tidligere mangedobbelte mestre i +40-rækken fejede al modstand af banen og vandt finalen med 5-1 over AC Norddjurs. De øvrige lokale hold holdt sig mere beskedent i baggrunden, men det lykkedes dog for det ene af de to herrehold i +32-rækken at sikre sig tredjepladsen foran Grindsted, mens de yngste oldgirls blev nr. 4 efter en resultatmæssig hård medfart i finalerunden.

De ældste oldgirls over 40 kunne glæde sig over et enkelt point efter 3-3 mod Varde, mens klubbens +55-hold sluttede en enkelt plads foran de i gennemsnit noget yngre klubkammerater i +50-rækken, uden at de to hold kom til at stå overfor hinanden undervejs.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce