Annonce
Sport

Topscorer om pokalsejr: - Den kan få enorm betydning for os i slutspillet

Vedran Borovchanin blev kåret som kampens spiller i pokalfinalen mod Svendborg Rabbits. Efter kampen vurderede han, at præstationer som dén lørdag aften, kan bringe holdet langt i resten af sæsonen. Her kan han anes skue ud over banen med et håndklæde over skulderen. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Horsens IC kan kalde sig pokalvinder efter en overbevisende sejr over Svendborg. Efter kampen var kampens topscorer klar i mælet. Sejren kan blive afgørende for Horsens IC's succes i resten af sæsonen.

Horsens: Der var guldregn, høj musik og jubel i lange baner, da Horsens IC efter slutfløjtet lørdag aften tog hul på fejringen af klubbens første titel siden 2016.

Her blev både trænerstaben og spillere fejret på behørig vis af publikummer i alle aldre, der indtog halgulvet for at give spillerne en velfortjent hyldest.

Én af dem, der var i allerhøjest kurs - især blandt det unge publikum - var kampens spiller, Vedran Borovcanin, der med sine 27 point i kampen havde efterladt et stærkt indtryk hos fansene.

Modsat cheftræner Ardel Dedic, der efter kampen virkede forløst over, at holdet havde formået at rejse sig ovenpå to nederlag i træk, virkede Borovcanin knap så overrasket over, at spillet havde haltet op til pokalfinalen.

- Jeg tror, vi har haft pokalfinalen i baghovedet de sidste to kampe. Det har måske forhindret os i at give 100 pct. og præstere optimalt, siger Vedran Borovcanin.

Jeg tror, vi har haft pokalfinal i baghovedet de sidste to kampe. Det har måske forhindret os i at give hundrede procent og præstere optimalt.

Vedran Borovchanin, Horsens IC

Alt skal afleveres på banen

Den rutinerede serber, der har tørnet ud for Horsens IC siden 2013, startede kampen på bænken, men gjorde fra første indhop en synlig forskel. Særligt med sit overblik og store fornemmelse for at diktere tempoet i spillet.

I anden halvleg fik Borovcanin også godt gang i sit eget skud.

- Nogle gange har man bare sådan en kamp. Jeg havde en god fornemmelse i kroppen og kunne hurtigt mærke, at jeg bare ramte mine skud, siger forwarden, der satte flere vigtige scoringer mod slutningen af kampen.

Efter kampen gav Vedran Borovcanin sin træner ret i, at kampen kan vise sig afgørende for resten af Horsens IC's sæson i basketligaen.

- Den kan få enorm betydning for os i slutspillet. I de her kampe er du nødt til at være på. Alt skal afleveres på banen. Og det er den mentalitet, vi skal tage os med videre. Så bliver det godt, siger Vedran Borovcanin med et smil.

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce