Annonce
Horsens

Topbokser forlader BK Vitus

Jacon Bank forlader BK Vitus efter mindre end én sæson. Foto: Dorte Adelfred.
Landsholdsbokseren Jacob Bank nåede mindre end en hel sæson i BK Vitus
Annonce

Vejle: Den bedste danske bokser i mellemvægt Jacob Bank forlader BK Vitus Horsens efter mindre end en sæson.

Han har overraskende valgte at skifte til Kolding i stedet for til sin gamle klub BK Wedala, hvor han ville have flere sparringpartnere, bl.a. den danske mester Nikki Møller Nielsen.

- Jeg skifter klub, fordi jeg ikke kan nå at køre til Horsens til hver eneste træning. Jeg har intet at udsætte på klubben. Jeg bor mellem Vejle og Kolding, så det vil gøre det lettere at nå til træning, siger Jacob Bank.

- Jeg har valgt Kolding for at prøve noget nyt i stedet for at vende tilbage til BK Wedala, siger han.

Jacob Bank stoppede Nikki Møller Nielsen i 2. omgang, da de mødtes i sidste sæson, og har dermed sat sig på pladsen på landsholdet. Nikki Møller Nielsen deltog også i landsholdets træningslejr, men er ikke med i landskampen.

Jacob Bank har fået klar besked: - Du skal møde den stærkeste svensker.

- Det motiverer mig kun ekstra meget, så jeg ikke tager let på opgaven, siger Jacob Bank. Jeg var ikke med til DM sidste gang, men mit store mål er at blive dansk mester i denne sæson og bevise, at jeg er den bedste i vægtklassen. Jeg er sikker på, jeg kommer til at bokse i mellemvægt i mange år. Jeg har ikke vægtproblemer, påpeger han.

Han ser frem til at bokse mod brødrene Terteryan, der har vægtproblemer i deres vægtklasser. De mødtes i flere år i de lette klasser, hvor de skiftedes til at vinde, og Jacob Bank ser frem til, at de bliver konkurrenter i mellemvægt om et par år.

Brødrene Terteryan er dansk boksnings flagskib. De er med til OL-kvalifikationen til Japan.

- Vi træner hos landstræneren hver eneste dag, siger Nikolai Terteryan. Han er ved at lære os at træne på en ny måde, så vi blive fysisk stærkere og mere atletiske. Det er også en træning, der betyder, at vi løber meget mere. Vi har ikke vægtproblemer i øjeblikket. Hvis vi vejer for meget, løber vi bare noget mere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Horsens

Høje smittetal nærmer sig fra nord - men Horsens Kommune mærker ingen stigning

Annonce