Annonce
Kultur

Toner frem på skærmen lørdag: Lokalt ansigt i stjernebesat sangkonkurrence

Miriam Gardner fra Horsens har tidligere forsøgt sig til auditions på programmerne X Factor og The Voice. Foto: Per Arnesen
Lørdag aften i primetime er Miriam fra Horsens deltager i dét, hun beskriver som et fantastisk koncept.

Horsens: Når flere af den danske musikbranches allermest velklingende navne lørdag aften toner frem på skærmen i Kanal 5's store sangkonkurrence-satsning, All Together Now, er det blandt andet med Miriam Gardner, 50, blandt deltagerne.

Her entréer hun scenen i sangkonceptet, hvor det handler om at vinde stjernernes gunst – og få de 100 dommere til at bryde ud i fællessang.

- Dommerne er jo også en form for publikum og eventuelt medsangere. Det er et fantastisk koncept, som giver en helt speciel energi, når man står på scenen, siger Miriam Gardner, der er opvokset i Horsens, men sidste år flyttede til København.

Dét både for at arbejde som sangunderviser og gøre noget ved sin gamle drøm om at dyrke sangkarrieren på et mere professionelt plan.

Annonce

Jeg gik fra programmet med en hel masse god feedback. En type som Joey Moe er jo ikke bare en fantastisk musiker, men også enormt velformuleret. Og så var der også enorm stor værdi i at møde de andre dygtige deltagere.

Miriam Gardner, deltager i 'All Together Now'

Feedback på scenen og backstage

Lørdagens udsendelse blev optaget for i maj, og Miriam Gardner følte sig på forhånd ikke synderligt nervøs ved tanken om at skulle synge foran en skare af smagsdommere, der næppe findes mere kvalificeret.

Panelet tæller blandt andet Brødrende Olsen, Joey Moe, Maria Montell, Mike Tramp og Anna David.

- Jeg gik fra programmet med en hel masse god feedback. En type som Joey Moe er jo ikke bare en fantastisk musiker, men også enormt velformuleret. Og så var der også enorm stor værdi i at møde de andre dygtige deltagere, siger Miriam Gardner.

All Together Now bliver sendt hver lørdag klokken 21. I oktober er programmet også med deltagelse af Søren Heitmann fra Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce