Annonce
Navne

Told & Skat-mand fandt sin skat i Vejle: Nu har horsensianerne været gift i 60 år

Annelise og Hans Jørgen Sørensen har boet på Dagnæsalle i Horsens i 29 år - det seneste år i et nybygget hus på deres oprindelige dobbeltgrund. Privatfoto

Diamantbryllup: Annelise og Hans Jørgen Sørensen, Horsens, fejrer diamantbryllup torsdag 18. november.

De stammer fra henholdsvis Kastbjerg Mark og Agerskov og lærte hinanden at kende, da de som unge begge arbejdede på et hotel i Grenaa. Men kærester blev de først, da de senere mødte hinanden igen i Vejle.

Siden november 1992 har de boet på Dagnæsalle i Horsens. Ægteparret flyttede til Horsens, da Hans Jørgen Sørensen blev udnævnt til regionschef for Told & Skats region Horsens.

Annonce

Hans karriere har bragt dem rundt i Danmark med bopæl først i Vejle, så Varde, Nykøbing Falster og Sønderhav ved Flensborg Fjord, inden Horsens blev basen.

Hans Jørgen Sørensens sidste job før pensionen var som regionschef for Told & Skat Århus, der på daværende tidspunkt var Danmarks største Told & Skat-region. Han er Ridder af Dannebrog og har desuden været viceamtsborgmester i det tidligere Ribe Amt.

Annelise Sørensen gjorde karriere som sygeplejerske på sygehusene i Varde, Nykøbing Falster, Aabenraa og Tønder - oftest som afdelingssygeplejerske - og afsluttede sit arbejdsliv på bo- og aktivitetscentret Solgaven i Vejle, netop som afdelingssygeplejerske.

At være opmærksom på menneskers vel og vel ligger hende stadig på sinde, og hun er fortsat besøgsven hos en ældre person i Horsens, oplyser familien, der tilføjer:

Parret holder af Horsens, og da de sidste år ville reducere havearbejdet, som Annelise Sørensen ellers elsker, og antallet af kvadratmeter, de skal renholde, fik de bygget et nyt hus på deres daværende dobbeltgrund. Således flyttede de i slutningen af 2020 fra et hus, som de solgte, til nabohuset på Dagnæsalle. På den måde forblev de i området - tæt på deres højtskattede naboer.

Ægteparrets andet yndlingssted er sommerhuset i Blåvand, som de selv murede og byggede i 1971 med tilegnet viden fra en biblioteksbog, oplyser familien.

Her nyder de Vestkystens foranderlige natur.

Deres hverdage fylder de gerne med socialt samvær med gode bekendtskaber, gamle kolleger, venner og familie. Planlagte og uplanlagte kaffebesøg er i høj kurs, lyder det.

Ægteparret rejser gerne for bl.a. at se danske øer, gense midt-Norges natur, historiske steder, kunstmuseer eller for at besøge sønnen Peter, hans kæreste og barnebarnet Anna i Vedbæk.

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Kultur

Rock i Lunden vender hjem med rap, rock og strygere: Se næsten hele plakaten

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce