Annonce
forside

To villaindbrud i Skanderborg

To gange var tyve på spil i villaer i Skanderborg. Arkivfoto

Skanderborg: Mellem onsdag og fredag var tyve på spil i to villaer i Skanderborg. Først gik det ud over en villa på Albert Dams vej i Skanderborg.

- Mellem klokken 18.30 onsdag og klokken 13.20 fredag har tyve skaffet adgang via en rude til villaen. Vi har endnu ikke det fulde overblik over, hvad der er stjålet, oplyser politikommissær og vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Torben Møller.

Og torsdag eller fredag eftermiddag var tyve igen på spil, denne gang på Fasanvej.

- Mellem torsdag klokken 19 og fredag klokken otte har tyve skaffet sig adgang gennem en dør til villaen. De har formentlig stjålet blandt andet smykker, oplyser Torben Møller.

I begge sager er politiet meget interesserede i at høre fra folk, som har set noget mistænkeligt på de to adresser i de angivne tidsrum. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

Annonce