Annonce
VB

To skadede VB'ere må væbne sig med tålmodighed

Adam Jakobsen sad ude det meste af foråret på grund af en fiberskade, men nu lysner det efterhånden for offesnsiv-spilleren. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix 2018
Malte Amundsen og Adam Jakobsen venter fortsat på at komme tilbage i fuld træning. Viljormur Davidsen er tilbage, men han må fortsat træne med en skinne på sin ene underarm.

Vejle: Det kostede en meget længere pause end først antaget, da Adam Jakobsen tilbage i det tidlige forår kom galt af sted med sit ene baglår.

Skaden opstod, da Vejle Boldklub tilbage i marts benyttede én af forårets landskampspauser til en testkamp mod tyske St. Pauli, og offensiv-spilleren pådrog sig en fiberskade i sit ene baglår.

Nu - flere end tre måneder senere - er Adam Jakobsen fortsat hæmmet og endnu ikke tilbage i fuld træning.

- Baglåret generer mig stadig lidt, og i øjeblikket træner jeg højest én gang om dagen, siger Adam Jakobsen.

Det er dog ikke kun skaden i baglåret, som driller. Der opstod også problemer med det ene knæ. Det er enten arvæv eller væske omkring korsbåndet, der generer, og om det er en skade, som er opstået i forbindelse med fodbold eller noget medfødt, er uvist.

- Det går heldigvis meget bedre, og jeg håber, jeg i løbet af en uges tid er tilbage i fuld træning, siger Adam Jakobsen.

Annonce
- Det er svært at sige, hvornår jeg er klar igen. Der går nok i al fald 10 dage.

Malte Amundsen

Skadet med landsholdet

På sidelinjen har Adam Jakobsen selskab af Malte Amundsen.

Malte Amundsen er ligeledes plaget af en fiberskade, og for Amundsens vedkommende kom skaden, da han tilbage i begyndelsen af juni spillede med U20-landsholdet.

Skaden ødelagde en del af Malte Amundsens sommerferie, da han mødte ind en uge tidligere end holdkammeraterne og sammen med VB’s fysioterapeut gik i gang med genoptræningen.

- Det er svært at sige, hvornår jeg er klar igen. Der går nok i al fald 10 dage, vurderer Malte Amundsen.

Spiller stadig med skinne

Adam Jakobsen og Malte Amundsen er de eneste i VB-truppen, der i sidder ude på grund af skader.

Viljormur Davidsen kom tirsdag retur efter lidt ekstra feriedage, som han var bevilliget, da han spillede EM-kvalifikationskampe, efter den danske sæson sluttede.

Davidsen træner med en skinne, som dækker det meste af den ene underarm. Det skyldes, at det brud, han i foråret pådrog sig i hånden, endnu ikke er groet sammen.

Davidsen skal tjekkes fredag, og han håber, at det så er tid for, at skinnen kan gemmes væk:

- Jeg håbede, jeg lige efter sæsonen kunne smide skinnen, men det har trukket ud i noget længere tid, end alle regnede med.

Viljormur Davidsen spillede i foråret kampe med skinne, og derfor er den ikke i vejen i forhold til hans deltagelse, når VB på lørdag spiller den første af sommerens testkampe.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce