Annonce
Sport

To point i to kampe for Skanderborg: - Vi har skabt os selv et okay fundament

Skanderborg kan ikke vinde i Holstebro, men generelt føler Nick Rasmussen ikke, at det østjyske hold har udprægede problemer på udebane. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Selvom Skanderborg søndag led et nederlag ude mod TTH Holstebro, så er cheftræner Nick Rasmussen godt tilfreds med skanderborgensernes start på slutspillet. Skanderborg står således med to point efter de første to kampe.

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold led søndag aften et nederlag ude mod TTH Holstebro. Et nederlag, der måske var meget forventeligt taget de to mandskabers præstationer i grundspillet i betragtning.

Der var da heller ingen overdrevent sure miner at spotte hos cheftræner Nick Rasmussen efter femmålsnederlaget i Gråkjær Arena, der følger i kølvandet på en flot sejr over Aalborg Håndbold.

- To point i to kampe er okay. Vi har skabt os selv et okay fundament, synes jeg. For alt andet lige er det selvfølgelig Holstebro og Aalborg, der har udsigt til at gå videre. Sådan er det jo typisk, at de hold, der tager point med over i slutspillet, også er dem, der går videre. For de har jo så også været de dygtigste i grundspillet, lyder det fra Nick Rasmussen.

Annonce

- Vi tror på, at vi kan lave en god kamp mod Skjern her om en uge på Fælleden. Arbejdet op til den kamp starter her i morgen, når vi har lukket den her kamp ned, fortæller Skanderborg-cheftræneren.

Færing med stort potentiale

Blandt de spillere, Nick Rasmussen søndag sendte i aktion, var 19-årige færøske Hákun West Av Teigum. Færingen kom på banen i en periode, hvor Skanderborg havde svært ved at omsætte mulighederne på fløjene overfor en stærkt spillende Sebastian Frandsen i Holstebro-målet.

- Hákun er en spiller, man kommer til at se og høre meget mere til. I dag kan man jo nok ikke lige snakke om nogen kulisse, men det er stadig en stor scene, han går ind og præsterer på, fortæller Rasmussen.

Færingen afløste i søndagens anden halvleg Skanderborgs normale højrefløj, 25-årige Mike Haack. Netop Haack og West Av Teigum, der på papiret konkurrer om spilletiden, er faktisk en stærk duo i cheftrænerens øjne.

- Jeg oplever, at det makkerskab, han har med Mike, fungerer rigtig godt. For selvom Mike selvfølgelig er en mere erfaren men stadig ung spiller, så kan de jo gå at inspirere hinanden og lære af hinanden, kommer det fra Nick Rasmussen.

Annonce

Ligegyldigt med ude- eller hjemmebane

Skanderborg Håndbold har siden oprykningen til den bedste række i 2011 spillet 11 gange i Gråkjær Arena, og det er ikke lykkedes for Skanderborg at vinde en eneste af de 11 kampe.

At Skanderborg står med to point efter to kampe skyldes da også en sejr på hjemmebane, da man i første runde besejrede Aalborg Håndbold i Fælledhallen, men den slags giver Nick Rasmussen ikke mange sekunders tanke.

- Jeg har det jo sådan, at det ikke er andet end et par uger siden, at vi tog point ude mod GOG, der vandt grundspillet og allerede nu er godt på vej videre i slutspillet, så det er absolut ikke fordi, jeg føler, at vi ikke kan lave point på udebane, påpeger Nick Rasmussen.

Uagtet om hjemmebane er en fordel eller ej, så er det altså en kendsgerning, at Skanderborgs næste opgør i slutspillet bliver hjemme i Fælledhallen, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg. Opgøret spilles søndag 25. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce