Annonce
Sport

To mand scorer målene i Brøndby: Flere må byde sig til

Claus Bech/Ritzau Scanpix
To spillere har scoret 19 ud af Brøndbys 25 superligamål. De to herrer ser gerne, at flere rammer plet.
Annonce

Brøndby scorede søndag tre kasser mod Lyngby Boldklub og er med 25 mål nu det mest scorende hold i 3F Superligaen.

Kigger man lidt på tallene, står det meget hurtigt klart, at det er to spillere, der trækker læsset i den blå-gule lejr.

Kamil Wilczek er hele superligaens topscorer med 12 kasser, og så er der Dominik Kaiser, der har scoret syv mål. Altså har de to scoret 19 af Brøndbys mål. Ingen andre Brøndby-spillere har scoret mere end én gang.

Dermed er det ikke utænkeligt, at Brøndby vil løbe ind i problemer, hvis en af de to flittige målscorere pludselig må se til fra tribunerne.

Lige nu ser de to herrer imidlertid slet ikke negativt på det.

- Så længe vi begge er på banen, er det ikke et problem, sagde Kamil Wilczek med et grin efter søndagens kamp i Lyngby og blev bakket op af Kaiser.

- Det er bestemt ikke et problem – det er godt for holdet, siger Kaiser.

Kamil Wilczek er dog bevidst om, at det kan blive et problem.

- Jeg håber, vi får flere målscorere på holdet, for indimellem har vi brug for, at der er flere, der tager ansvar, siger Wilczek, som igen bakkes op af sin tyske holdkammerat.

- Det er klart, at det selvfølgelig altid vil være godt, hvis eksempelvis Simon Hedlund får scoret.

- Der vil også komme kampe, hvor han eller Hany Mukhtar kommer til at score – men det er ikke så vigtigt, hvem der scorer målene, siger Kaiser om de to offensive Brøndby-spillere.

Cheftræner Niels Frederiksen ser gerne, at flere melder sig ind.

- Vi vil gerne have alle til at score, siger Niels Frederiksen.

- Alle skal byde ind med scoringer, og vi vil gerne score endnu flere på eksempelvis dødbolde. Men det er primært de offensive spillere, som skal score, og det gør de jo, siger Niels Frederiksen.

Hany Mukhtar, Jesper Lindstrøm, Josip Radosevic, Mikael Uhre, Simon Hedlund og den nu forhenværende Brøndby-spiller Paulus Arajuuri har alle scoret et mål i denne sæson.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce