Annonce
112

To mænd havde kokain og hash i lommerne: Forsøgte at stikke af fra politiet

To mænd forsøgte onsdag aften at stikke af fra politiet. Det gik ikke efter planen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Horsens: To mænd på henholdsvis 22 og 23 år måtte onsdag aften sande, at de ikke kunne løbe fra politiet.

En patrulje blev opmærksom på de to mænd, som kom kørende i en bil på Nygade i Horsens. Da de kørte ud på Fabrikvej, smed de pludselig bilen fra sig og stak af til fods. Det lykkedes dog betjentene at løbe de to unge mænd op.

- Det viste sig, at de var i besiddelse af 11,1 gram kokain og 141,7 gram hash, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at de to mænd, som er fra Odder og Hovedgård, blev anholdt og taget med på stationen.

- Her blev de sigtet for besiddelse af stofferne, afhørt og siden løsladt igen, fortæller Stig Simonsen, der oplyser, at politiet nu efterforsker videre i sagen og bl.a. vil ransage mændenes bopæl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Annonce