Annonce
Horsens

To mænd har meldt sig til politiet efter overfald i Lunden

I løbet af de seneste dage er der blevet lagt blomster og tændt lys på det sted, hvor en 22-årig mand lørdag blev overfaldet af to mænd. Nu har to mænd, som politiet mener er gerningsmændene, meldt sig til politiet. Foto: Mette Graugaard
En 18-årig og en 20-årig fremstilles i grundlovsforhør torsdag kl. 11.

Horsens: To mænd på 18 og 20 år meldte sig onsdag eftermiddag til Sydøstjyllands Politi.

Politiet mistænker dem for at være gerningsmændene til det overfald i Lunden, der kostede en 22-årig mand fra Horsens livet.

Siden overfaldet har politiet fået henvendelser fra masser af vidner til overfaldet, hvor den 22-årige blev sparket i hovedet. Han døde natten til tirsdag på Aarhus Universitetshospital i Skejby uden at være kommet til bevidsthed.

I de seneste dage har politiet arbejdet på højtryk for at finde frem til gerningsmændene, og efter vidneafhøringer og tekniske spor er det lykkedes at finde frem til identiteten på de to mænd, politiet mener er gerningsmændene.

Onsdag middag oplyste Sydøstjyllands Politi, at man nu gav de to mænd seks timer til at melde sig. Ellers ville politiet offentliggøre deres navn og billede, og det fik altså tilsyneladende mændene til at melde sig selv.

- Vi er helt sikre på, at de to, vi efterlyser, er identiske med de to mænd, som vidner har set stikke af fra Lunden efter overfaldet, sagde efterforskningsleder Lars Peter Madsen tidligere onsdag.

De to mænd fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Horsens torsdag kl. 11.

Der er tale om to mænd, som begge er fra Horsens, oplyser politiet. De er nu anholdt og sigtet for legemsangreb under særligt skærpende omstændigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce