Annonce
forside

To kvinder bestjålet på Søndergade: Fik frarøvet deres punge

To kvinder blev torsdag og fredag bestjålet af en kvindelig tyv på Søndergade. Politiet ved ikke, om der er tale om samme gerningskvinde. Arkivfoto

Horsens: To kvinder blev torsdag og fredag eftermiddag frarøvet deres punge på Søndergade i Horsens.

Første gang var torsdag eftermiddag mellem klokken 14:20 og 15:20.

- Der er tyveri fra lomme. En kvinde har fået stjålet sin pung med diverse papirer og kontanter fra sin jakkelomme, oplyser politikommissær og vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Torben Møller.

Kvinden var dog i stand til at give et signalement af den formodede tyv.

- Det drejer sig om en kvinde med sydeuropæisk udseende. Hun er cirka 168 centimeter, 20-30 år og med mørk hudfarve og langt mørkt hår. Hun er kraftig af bygning og havde en koksgrå dunjakke på, oplyser vagtchefen.

Annonce

Narrede offer med hjælp til modetips

Dagen efter var den så gal igen på Søndergade.

- En kvinde er klokken 11:50 inde i en forretning på Søndergade, hvor hun bliver kontaktet af en anden kvinde. Kvinden, der kontakter hende, taler dårligt engelsk og spørger til pris og størrelse på noget tøj, oplyser Torben Møller.

Kvinden, som anmelder tyveriet, er ifølge politiet behjælpelig med råd og vejledning til den anden kvindes valg af tøj, men tilsyneladende var det ikke modetips, som hun var ude efter.

- Efter samtalen, da forurettede forlader butikken, så opdager hun, at hendes pung mangler, oplyser vagtchefen.

Kvinden, der søgte modetips, beskrives som ca. 30 år, 155 centimeter høj og med langt mørkt hår, og så talte hun som sagt dårligt engelsk, oplyser politiet, som dog ikke umiddelbare vil kæde de to tyverier sammen.

- Jeg kan ikke sige, om de to hændelser har noget med hinanden at gøre. Der er nogle sammenfald, men om det er den samme kvinde, det kan jeg ikke sige, det ville som sagt være gisninger fra min side, lyder det fra Torben Møller.

Politiet hører dog gerne fra folk på telefonnummer 114, hvis man har set noget i de to tidsrum, som evt. kan hjælpe til at finde frem til kvinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce