Annonce
Odder

To julefester med få meters mellemrum

I år bliver der holdt juleaften både i Ålykkecentret og i Odder Kirkecenter. Arkivfoto
Tidligere frivillige i Odder Kirkecenter laver alternativ juleaften i Ålykkecentret.
Annonce

Odder: Hvis man står og mangler et sted at være juleaften, er der hele to muligheder at vælge mellem i år.

Gennem mange år har menighedsrådet i Odder Sognekirke inviteret borgere, som måske ellers skal sidde alene, eller som blot har lyst til at holde jul sammen med en større gruppe mennesker, til juleaften i Odder Kirkecenter. Det sker også i år, men denne gang uden Susanne Holck Mogensen, der ellers har været frivillig ved arrangementet i en del år.

Hun har sammen med andre frivillige arrangeret en alternativ julefest i Ålykkecentret lige overfor kirkecentret.

Annonce

Svært at varme mad op

- Først vil jeg gerne slå fast, at vores juleaften ikke er et oprør mod den i Odder Kirkecenter. Problemet er alene, at det kan være meget svært at tilberede en ordentlig middag til så mange mennesker i centrets køkken. Sidste år var vi 45 personer, og så meget and kan man simpelthen ikke genopvarme i en ovn, uden at nogen kommer til at sidde og vente på deres mad. Husk på, at vi får maden leveret kold. Derfor gik vi for nogle måneder siden på jagt efter en lokalitet, der rummer et bedre køkken, siger Susanne Holck Mogensen, der har inviteret menighedsrådet til at deltage i festen på Ålykkecentret. Dog uden den store succes, idet menighedsrådsformand Nels Hansen Jacobsen siger til avisen, at Odder Sogn også i år inviterer til juleaften i Odder Kirkecenter fra klokken 18-21.30.

Annonce

Sørger for transport

Ud over de personer, der melder sig til juleaften hos Susanne Holck Mogensen, er eventuelle patienter indlagt på korttidsafsnittet også velkomne til at deltage i julefesten på Ålykkecentret. Rammen bliver cafeen og ikke mindst det store køkken, som ligger ved siden af.

Susanne Holck Mogensen fortæller, at maden vil blive bestilt fra Det Danske Madhus.

- Vores arrangement begynder med kaffe klokken 16, og er der ude i oplandet folk, som gerne vil hentes og bringes, så klarer vi også det. Derfor har jeg taget kontakt til lokalrådene og bedt dem formidle vores tilbud. Endvidere har jeg indgået et samarbejde med Odder Frivilligcenter, siger hun og understreger igen, at det nye tilbud på ingen måde er et oprør mod juleaften i Odder Kirkecenter. Faktisk håber hun på, at nogle af gæsterne vil kigge forbi Ålykkecentret efter den sidste julegudstjeneste, der begynder klokken 16.

Der er tilmeldingsfrist til juleaften i Ålykkecentret på telefon 23300735 senest 14. december og til juleaften i Odder kirkecenter på 87802530.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce