Annonce
Hedensted

To brande i hver sin ende af kommunen med samme fællestræk

Arkivfoto: Morten Pape

Juelsminde/Hvirring: To brande kort efter hinanden i hver sin ende af kommunen havde søndag heldigvis det fællestræk, at de udefra formentlig synede mere dramatiske, end virkeligheden egentlig var.

Den første begyndte kl. 6.14 på Nørre Snedevej i Hvirring. Her rykkede talstærkt mandskab afsted til meldingen om en bygningsbrand, men ved ankomst viste der sig blot at være tale om kraftig røgudvikling fra et overophedet pillefyr.

Ligeledes var der fuld udrykning til en enslydende melding om brand i en bygning på Fasanparken i Juelsminde kl. 11.09. Der viste et ukendt objekt oven på en tændt brændeovn sig at være synderen.

På grund af varmen var den antændt, men brandvæsenet fik hurtigt bugt med de begrænsede flammer, hvorfor der ikke skete nogen nævneværdig skade.

- Det kan se voldsomt ud for de omkringboende, når der kommer det antal brandfolk og politi, som gør sig gældende til sådan en melding. Men der var hurtigt kontrol på opgaverne, siger politikommissær Mads Høyen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce