Annonce
Horsens

To bilhandlere er flyttet: Ja, vi har byttet plads

Kraft Biler er flyttet i nye rammer på Marsallé. Her er der ikke bare blevet mere plads i udstillingen indenfor, men også udenfor, hvor indehaver Carit Bach Jensen har valgt at rydde hæk, træer og buske af vejen til fordel for plads til flere biler. Foto: Michael Svenningsen
Autofokus Horsens har købt ejendommen, hvor Kraft Biler Horsens har boet siden 2010. Nu er Autofokus flyttet ind, og Kraft Biler har overtaget det lejemål, som Autofokus rykkede ud af.

Horsens: Kraft Biler Horsens er flyttet fra Torstedallé til Marsallé.

- Huset, vi boede i, er blevet solgt, så vi måtte finde noget andet, fortæller Carit Bach Jensen, medindehaver af Kraft Biler.

Køber af ejendommen, hvor Kraft Biler har haft til huse siden 2010, er bilhuset Autofokus Horsens, og Autofokus har med købet selv ønsket at rykke ind i ejendommen, der har facade ud mod Vejlevej.

Annonce
Autofokus Horsens har købt den ejendom, hvor Kraft Biler Horsens boede tidligere. Nu er Autofokus selv rykket ind i ejendommen. Her er det fra venstre indehaver Jens Reffstrup sammen med værkfører Kenneth Vang og sælger Freddy Petersen. Foto: Michael Svenningsen

Mere plads på Marsallé

Det blev dog ikke svært for Kraft Biler at finde nye rammer. Autofokus havde nemlig til huse i et lejemål på Marsallé 19, og da Autofokus opsagde dét lejemål, stod Kraft Biler klar til at tage over.

- Vi har kigget på mange forskellige muligheder, men lokalerne på Marsallé havde lige det, vi havde brug for, og det ligger i det gode bilområde, tæt på motorvejstilkørslen og kun 500 meter fra vores tidligere adresse, så det var det eneste rigtige

- Så ja, enden af det hele blev, at vi har byttet plads, siger Carit Bach Jensen fra Kraft Biler.

Han glæder sig over at have fået mere plads på Marsallé.

- Vi har fået 600 kvadratmeter, hvilket er cirka 100 kvadratmeter mere, end vi havde før, så vi har kunnet udvide butikken en del, siger han.

Samtidig har han skabt mere plads til at udstille biler uden for forretningen på Marsallé.

- Der var en hel del træer, buske og hæk, som vi har haft en entreprenør til at rykke op. Nu har vi fået lavet et pænt område med dobbelt så meget udstillings-plads som tidligere, siger han.

Også værksted og autohjælp

Kraft Biler boede kun til leje i en del af den ejendom på Torstedallé, som Autofokus har købt.

I den anden ene af ejendommen har Super Dæk Service haft til huse, inden dækfirmaet i sommer flyttede til Orionvej.

- Bilhandlen har vi først flyttet rundt her 1. april, men den anden del, hvor Super Dæk boede, rykkede vi ind i for godt fire måneder siden, siger Jens Refstrup, indehaver af Autofokus.

Den del benytter han dels til Autofokus' værksted og dels til sit andet firma, SOS Dansk Autohjælp Østjylland.

Kraft Biler brugte de første dage på den ny adresse til at shine lokalerne op. De nye rammer indvies med et åbent hus-arrangement 21. og 22. april, fortæller indehaver Carit Bach Jensen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indgreb mod kviklån er helt på sin plads

Kviklån og bettingreklamer ender med jævne mellemrum i både skudlinje og mediemølle i takt med hårrejsende beretninger om især unge, der ender i bundløs spillegæld eller opbygger et rentebjerg af de uoverstigelige. Når jeg har deltaget i diskussioner om det rimelige i de fristende tilbud, har jeg har ofte automatreageret med: "Hold nu op med alle de forbud. Når I er myndige, er I også voksne nok til at tage det ansvar, der følger med." Jeg ser da også par i "Luksusfælden", der er uden for pædagogisk rækkevidde og egentlig bare bekræfter holdningen. Alligevel har jeg flyttet mig lidt, jo mere jeg har læst om det - og tænkt over det. Vi spurgte i søndagsavisen Horsens Folkeblads følgere på Facebook, hvad de synes om netop kviklån. En klar majoritet så gerne et forbud mod ågerrenter - eller i det mindste de reklamer, der nærmest kører i båndsløjfe på reklamefinansierede tv-kanaler. Jeg bed også mærke i forslaget om at indføre privatøkonomi som fast pensum i folkeskolen, fordi unge er for letpåvirkelige og ved for lidt. God idé. Allermest tankevækkende var et indlæg fra en, der netop havde fået en mere nuanceret holdning til sagen og havde rykket sig fra "stop nu med forbud"-standpunktet. Han skrev: "Det er nemt at påstå, at man blot kan lade være, men hvis det er den eneste mulighed, man ser for at betale ens udgifter og få mad på bordet, ser man nok anderledes på det." Vel talt! Man kan sagtens være myndig og ekstremt sårbar på samme tid, og i takt med teknologiske fremskridt er det simpelthen blevet for let at spille sig i livslang gæld eller låne hurtige penge med vanvidsrenter på op til 800 procent om året. Og hvem ved? Måske er man blevet truet til at skaffe kolde kontanter i en rasende fart, fordi man er kommet i lag med tvivlsomme typer. En skræmmende tanke. Når jeg nu har ordet, skal der lyde en tak til dem, der tager sig tid til at bidrage reflekteret til søndagsdebatten i Horsens Folkeblad uge efter uge. Det er værdsat og har i det mindste gjort denne signatur klogere.

Horsens

Sandwiches går som varmt brød i ny bar

Annonce