Annonce
Horsens

To bilhandlere er flyttet: Ja, vi har byttet plads

Kraft Biler er flyttet i nye rammer på Marsallé. Her er der ikke bare blevet mere plads i udstillingen indenfor, men også udenfor, hvor indehaver Carit Bach Jensen har valgt at rydde hæk, træer og buske af vejen til fordel for plads til flere biler. Foto: Michael Svenningsen
Autofokus Horsens har købt ejendommen, hvor Kraft Biler Horsens har boet siden 2010. Nu er Autofokus flyttet ind, og Kraft Biler har overtaget det lejemål, som Autofokus rykkede ud af.

Horsens: Kraft Biler Horsens er flyttet fra Torstedallé til Marsallé.

- Huset, vi boede i, er blevet solgt, så vi måtte finde noget andet, fortæller Carit Bach Jensen, medindehaver af Kraft Biler.

Køber af ejendommen, hvor Kraft Biler har haft til huse siden 2010, er bilhuset Autofokus Horsens, og Autofokus har med købet selv ønsket at rykke ind i ejendommen, der har facade ud mod Vejlevej.

Annonce
Autofokus Horsens har købt den ejendom, hvor Kraft Biler Horsens boede tidligere. Nu er Autofokus selv rykket ind i ejendommen. Her er det fra venstre indehaver Jens Reffstrup sammen med værkfører Kenneth Vang og sælger Freddy Petersen. Foto: Michael Svenningsen

Mere plads på Marsallé

Det blev dog ikke svært for Kraft Biler at finde nye rammer. Autofokus havde nemlig til huse i et lejemål på Marsallé 19, og da Autofokus opsagde dét lejemål, stod Kraft Biler klar til at tage over.

- Vi har kigget på mange forskellige muligheder, men lokalerne på Marsallé havde lige det, vi havde brug for, og det ligger i det gode bilområde, tæt på motorvejstilkørslen og kun 500 meter fra vores tidligere adresse, så det var det eneste rigtige

- Så ja, enden af det hele blev, at vi har byttet plads, siger Carit Bach Jensen fra Kraft Biler.

Han glæder sig over at have fået mere plads på Marsallé.

- Vi har fået 600 kvadratmeter, hvilket er cirka 100 kvadratmeter mere, end vi havde før, så vi har kunnet udvide butikken en del, siger han.

Samtidig har han skabt mere plads til at udstille biler uden for forretningen på Marsallé.

- Der var en hel del træer, buske og hæk, som vi har haft en entreprenør til at rykke op. Nu har vi fået lavet et pænt område med dobbelt så meget udstillings-plads som tidligere, siger han.

Også værksted og autohjælp

Kraft Biler boede kun til leje i en del af den ejendom på Torstedallé, som Autofokus har købt.

I den anden ene af ejendommen har Super Dæk Service haft til huse, inden dækfirmaet i sommer flyttede til Orionvej.

- Bilhandlen har vi først flyttet rundt her 1. april, men den anden del, hvor Super Dæk boede, rykkede vi ind i for godt fire måneder siden, siger Jens Refstrup, indehaver af Autofokus.

Den del benytter han dels til Autofokus' værksted og dels til sit andet firma, SOS Dansk Autohjælp Østjylland.

Kraft Biler brugte de første dage på den ny adresse til at shine lokalerne op. De nye rammer indvies med et åbent hus-arrangement 21. og 22. april, fortæller indehaver Carit Bach Jensen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Annonce