x
Annonce
Mærkedage

To 25-års jubilarer er blevet fejret på Bygholm Landbrugsskole

Lotte Bidstrup Ipsen og Jens Jørgen Juelsgaard. Pressefoto

Horsens: Lotte Bidstrup Ipsen og Jens Jørgen Juelsgaard, henholdsvis uddannelseschef og underviser på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens, har begge arbejdet 25 år i statens tjeneste.

Lotte Ipsen blev uddannet cand.agro. i 1995 med eksamen i landbrugsvidenskab, og efterfølgende blev hun ansat på Bygholm Landbrugsskole som planteavlslærer.

I august 2005 overtog hun jobbet som uddannelseschef på skolen og afsluttede i 2018 en master i pædagogisk ledelse.

Lotte Ipsen har bidraget til undervisningen på de danske landbrugsskoler i form af flere bogudgivelser. Hun er forfatter til bogen "Planteproduktion", der første gang blev udgivet i 2001, og medforfatter til bøgerne "Biologi" fra 2010 og "Mark og maskiner" fra 2011.

Hun har gennem årene spillet "en stor rolle i bevarelsen af det faglige niveau på Bygholm Landbrugsskole og aktivt bidraget til et aktivt og spændende læringsmiljø", oplyser skolen.

Lotte Bidstrup Ipsen bor i Lundum ved Horsens og er gift med Morten. Sammen har de tre børn.

Jens Jørgen Juelsgaard blev uddannet cand.agro. i 1994 med eksamen i landbrugsvidenskab, og han fik job på Kærehave Landbrugsskole ved Ringsted.

1. marts 1998 blev han ansat på Bygholm Landbrugsskole som landbrugslærer i plantefag, naturfag og bæredygtighed og som pædagogisk vejleder og underviser i førstehjælp.

Han har desuden fungeret som fagformand for plantelærerne.

Han er "kendt som en meget dygtig formidler, der med stor empati formår at engagere eleverne i undervisningen. Med stor faglighed har han udviklet og fastholdt de basale elementer i læren om planteavl", skriver skolen i en pressemeddelelse.

Jens Jørgen Juelsgaard bor i Tønning ved Brædstrup og er gift med Hanne. Sammen har de to sønner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce