Annonce
Horsens

Tip om mulig person i åen satte torsdagens eftersøgning i gang

Politi og Beredskabsstyrelsen ledte torsdag eftermiddag i Bygholm Å og havnebassinet efter den forsvundne 81-årige Carl Petersen. Eftersøgningen blev sat i værk efter et tip fra en borger. Foto: Mads Dalegaard
Eftersøgningen i Bygholm Å med politi og folk fra Beredskabsstyrelsen gav intet resultat. Missing People genoptager eftersøgningen i weekenden.
Annonce

Horsens: Det var en anmeldelse om "noget" i åen ud for Ilva ved Ove Jensens Allé, der torsdag fik Sydøstjyllands Politi og Beredskabsstyrelsen til at lede efter 81-årige Carl Petersen i Bygholm Å, ud mod havnebassinet og i selve havnebassinet.

Det fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

- En anmelder fortalte, at hun kom gående, og i vandet cirka ud for Ilva så hun noget, der kunne minde om en silhouet af en arm og/eller en torso. Hun tog også fotos, som vi så, og da det ikke kunne afvises, at det kunne være en person, satte vi eftersøgningen i gang, oplyser Stig Simonsen.

Det lykkedes ikke at finde Carl Petersen, der nu har været forsvundet i otte dage, siden han forlod sin ældrebolig ved Ceres Centret torsdag i sidste uge.

Foreningen Missing People var også på gaderne for at lede efter Carl Petersen torsdag. Foreningen fortsætter eftersøgningen lørdag og søndag, oplyser vagthavende Vivian Winther Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce