Annonce
Horsens

Tina står bag et firma med vokseværk: Nu er hun oppe på tre saloner i Jylland

Tina Kristiansen foran salonen i Nordenskov, som er kernen i hendes efterhånden ret omfattende forretning. Foto: Morten Nielsen
Det var for at få elever, at Tina Kristiansen begyndte at udvide. Men der kom efterhånden langt mere gang i forretningen med udgangspunkt i landsbyen Nordenskov.
Annonce

Nordenskov/Krogager/Horsens: Det er nu lidt mere end ti år siden, at Tina Kristiansen lejede sig ind hos en frisør i landsbyen Nordenskov øst for Varde og etablerede et solofirma med kun sig selv som arbejdskraft. Hun fik en stol stillet op i kollegaens salon, tog nogle sakse med, og de to arbejdede side om side som selvstændige.

Et par år senere lejede hun selv et butikslokale på Sønderskovvej i Nordenskov  - hovedgaden lige over for brugsen. Her ti år senere har Tina Kristiansen et stort firma med tre saloner og 15 ansatte.

Hvordan er det gået til, at Tina Kristiansen nu har saloner i Nordenskov, Stenderup-Krogager syd for Grindsted og i Horsens?

- Grunden til, at jeg begyndte at ansætte, var, at jeg ville uddanne elever, siger Tina Kristiansen.

Hun synes nemlig, at frisørbranchen bør gøre noget for at få flere uddannede. Så der blev både ansat elever og assistenter i forretningen i Nordenskov, som voksede jævnt.

Annonce

Ingen salon i Krogager

I 2015 flyttede Tina Kristiansen fra Nordenskov til Stenderup-Krogager syd for Grindsted.

- Der var ingen frisørsalon, siger Tina Kristiansen, som tog sagen i egen hånd.

Hun etablerede en salon i Krogager under navnet Zazu - samme navn som i Nordenskov. Tinas frisørsalon nummer to åbnede i 2016, og der er i dag samlet fem ansatte i de to saloner i Nordenskov og Krogager.

- Jeg kunne godt tænke mig en salon i en større by, siger Tina Kristiansen, som kiggede sig om i byer som Vejle og Kolding - men det blev altså Horsens.

- Gennem en veninde erfarede jeg, at der var en salon til salg i Horsens, siger Tina Kristiansen.

Det var en stor salon, der nu har ni ansatte. Navnet på salonen, Rolf Jonsson, har Tina bevaret. Hun købte salonen i 2018 og driver nu alle tre saloner samlet.

Det er for at få en varieret arbejdsdag, at Tina nu har kastet sig over at drive hele tre saloner.

- Det er spændende at drive dem, siger hun.

Men hun har stadig saks og kam i hånden.

- Jeg har beholdt mine faste kunder, siger Tina Kristiansen.


Det var en stor salon, der nu har ni ansatte. Navnet på salonen, Rolf Jonsson, har Tina bevaret. Hun  købte salonen i 2018 og driver nu alle tre saloner samlet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Byrådet valgte den dyre løsning: Rundkørsel ved Lund får ekstra ben med direkte adgang til E45

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce