Annonce
Odder

Tina Buchholtz har taget musikskolen med hjem

Tina Buchholtz valgte pr. 1. december at opsige sin stilling på Margrethelyst Friskole. Samtidigt flyttede hun sin musikskole væk fra skolen og hjem til sig selv. PR foto

Tina B har flyttet sin musikskole hjem til Rørth, hvor der ud over sammenspil og soloundervisningen i sang og klaver også er blevet plads til nye tiltag i form af et børnekor samt et fyraftenskor for voksne.

Rørth: Efter godt fem år på Margrethelyst Friskole valgte Tina Buchholtz at sige sin stilling som musiklærer op. Der skulle være mere tid på musikken og være mere plads til selv at øve sig og være skabende musiker, sanger, forfatter og sangskriver.

Hun har derfor valgt at flytte TinaBs Musikskole hjem til Rørth, hvor der ud over sammenspil og soloundervisningen i sang og klaver også er blevet plads til nye tiltag i form af et børnekor samt et fyraftenskor for voksne.

- Fyraftenskoret for voksne var lidt af en satsning men har vist sig som en succes. Der er behov for et kor, der blot øver effektivt i en time. Og det gør vi så - på en måde, hvor der stadig er plads til latter og højt humør, forklarer Tina Buchholtz i en pressemeddelelse.

Hun har etableret nye samarbejder på skoler og i børnehaver, der skrives sange og på musikalske foredrag om bl.a. Benny Andersen, og der er tid til at øve på forårets og sommerens koncerter. Så musikken har fået vinger hjemme hos Tina Buchholtz.

Hun etablerede sin musikskole i januar 2015. Skolen tæller alt i alt 119 elever fordelt på både børn, unge og voksne. Hertil kommer institutionsundervisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ønskebørn-ejer om nethandel: Jeg er udfordret og bekymret - men som detailhandel bør vi ikke være sure

Nyheder

Ejeren af den genfundne 12 uger gamle hundehvalp Nala: Jeg er så taknemlig og glad for at være i live

Annonce