Annonce
Odder

Tillidsmand ser frem til splinterny fabrik: Vi skal give flytning en chance, selv om vi får længere på arbejde

Simpson Strong-Tie har mange trofaste medarbejdere, som har været ansat i mange år. Dem vil firmaet gerne have med, når det flytter til Gedved. Arkivfoto: Morten Pape
En stor virksomhed med primært lokale ansatte flytter ud af kommunen. Simpson Strong-Tie vil have medarbejderne med til Gedved.

Boulstrup: Nogle af de ansatte hos Simpson Strong-Tie bor tæt på virksomheden, der vil flytte til Gedved. Det er 30 kilometer væk, så måske skal de svinge dankortet og købe en ny cykel.

- Der er nogle, der er kede af, at vi ikke bliver her. De bor i Boulstrup eller Odder og cykler på arbejde. Og flertallet bor på Odderegnen. Men jeg har ikke hørt nogen sige, at de ikke vil med. Jeg tror lige, man skal tygge lidt på det. Overordnet set er det jo en fremtidssikring af virksomheden, siger Jakob Pedersen.


Annonce

Den Kattegatforbindelse, vi kan få i baghaven, har jo lange udsigter.

Jakob Pedersen, tillidsmand


Han er tillidsmand for firmaets ansatte i fagforeningen 3F og selv frisk på at flytte med.

- Det har været undervejs i mange år, og jeg giver det bestemt en chance. Det er super spændende. Men det kunne også have været fedt, hvis vi havde fået sådan en stor virksomhed ind i Odder, siger Jakob Pedersen.

Lang udsigt til Kattegatbro

Simpson-Strong Tie har omkring 100 medarbejdere og er en del af en amerikansk koncern. Den danske afdeling har længe haft planer om flytte i noget nyt. Måske i Boulstrup, men til sidst var der tre scenarier i spil: en placering i Odder by, Gedved eller Stilling.

- Så trak Stilling sig, og mange havde håbet på Odder. Men Gedved er tæt på motorvejen, og den Kattegatforbindelse, vi kan få i baghaven, har jo lange udsigter. Vi har alle sammen været på lean-kurser og lært lidt, og produktionen vil garanteret kunne gøres smartere, hvor vi kan indrette det bedre, mener Jakob Pedersen.

Firmaet vil gerne have alle sine medarbejdere til at flytte med, og de ansatte er undervejs blevet orienteret om tankerne om at flytte i nye lokaler af deres direktør Kasper Bregendahl.

Annonce

Ingen skjult agenda

- Som Kasper har sagt mange gange, vil han gerne spille med åbne kort og fortælle os, hvad han ved. Og der har heller ikke været nogen skjult agenda fra ejerne i USA, siger Jakob Pedersen.

- Jeg tror lige, vi medarbejdere skal tygge lidt på det. Det bliver i 2023, så man kan gå og vænne sig til det. Vi har det godt, hvor vi er, der er gode forhold. Det er som en lille familie med en ganske uformel tone. Jeg håber, vi kan tage den med, for overordnet set er det her en fremtidssikring, siger Jakob Pedersen.

Han har selv været ansat i 18 år, og det er ikke så længe i forhold til de mange, der har holdt både 40 og 50 års jubilæum i virksomheden.

Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce