Annonce
HIC

Tilfreds HIC-anfører: Det var en forløsning

26-årige Frederik Rungby var godt tilfreds med holdets præstation i torsdagens topopgør mod Randers Cimbria. Arkivfoto: Søren E. Alwan
HIC-anfører Frederik Rungby glædede sig over, at energien og indstillingen var den rigtige, da holdet hentede en vigtig sejr over Randers Cimbria.
Annonce

Horsens: Horsens IC vandt torsdag aften det østjyske top- og rivalopgør mod Randers Cimbria med 75-65. Det var derfor en glad og tilfreds anfører, der kunne sætte ord på sin og holdets præstation.

- Det var en rigtig god indsats hele vejen rundt. Vi har haft nogle kampe, hvor vi ikke helt har præsteret, som vi gerne vil, så det var dejligt at få en forløsning, siger den 26-årige HIC-anfører.

For under en måned siden tabte HIC med 94-91 i Arena Randers, hvor holdet i store dele af kampen var næstbedst, og det hurtigt kom bagud 10-0. Ifølge Frederik Rungby var det et helt anderledes HIC-mandskab, der trådte ind i Forum Horsens torsdag aften.

- Vi kom ud med en helt anden energi. Sidst i Randers var det en rodet angrebskamp med scoringer hele tiden, hvorimod det i dag var en forsvarskamp, som vi gerne vil have det, fortæller han.

Det var en rigtig god indsats hele vejen rundt. Vi har haft nogle kampe, hvor vi ikke helt har præsteret, som vi gerne vil, så det var dejligt at få en forløsning.

- Frederik Rungby

Annonce

Gør bare sit arbejde

Frederik Rungby leverede selv 14 af de 75 HIC-point og spillede særligt en afgørende rolle i indledningen af fjerde periode, hvor han satte de to første scoringer i kurven ved stillingen 54-53. Han ville dog hellere fremhæve holdets indsats end sin egen.

- Vi steppede virkelig op. Jeg gjorde bare mit arbejde, og jeg gør dét, holdet har brug for, siger han.

I morgen byder for Frederik Rungby og resten af HIC-holdet på en tur i træningslokalet, hvorefter næste opgave allerede på lørdag venter i Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce