Annonce
AC Horsens

Tilfreds Bo efter uafgjort: Det var 100 gange bedre end hovedløse høns i Vejle

Bo Henriksen var meget godt tilfreds med det udtryk, hans hold havde i kampen mod Sønderjyske. Eneste minus var, at det kun udløste et point. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Horsens: AC Horsens' manager, Bo Henriksen, lignede noget, katten havde slæbt ind oven på 3-1 nederlaget til VB i mandags.

Men lørdag eftermiddag var humøret anderledes positivt oven på 1-1 kampen mod Sønderjyske.

- Vi måtte nøjes med et point, men følelsen er 100 gange bedre. I mandags løb vi rundt som hovedløse høns, mens vi denne gang turde at have bolden. Vi havde et fint udtryk i vores omstillinger og i det åbne spil. Vi leverede en præstation, som sandsynliggør, at vi kan vinde fodboldkampe, sagde Bo Henriksen.

- Jeg ærgrer mig over, at vi ikke fik udnyttet de muligheder, vi skabte i anden halvleg, til at sikre os sejren, men indsatsen var trods alt det vigtigste. Vi har vist, at vi har et topniveau, der er fremragende, og et bundniveau, der er en katastrofe. Vi har haft problemer med at finde en opstilling, der passer til os, sagde Bo Henriksen.

Han havde af samme grund skiftet fire mand i startopstillingen i forhold til kampen mod Vejle, og samtidig var 3-5-2 blevet vekslet til 4-4-2. Der er dog ingen garantier for, at AC Horsens stiller op i samme offensive formation i den kommende kampe.

- Vores hovedformål er at vinde, og vores udfordring har været at finde den opstilling og måde at spille på, som virker bedst for os. Vi skal spille bedre end de andre, og det gjorde vi mod Sønderjyske, og derfor var vi tættest på sejren, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce